Stranieri aradeni

„Perlele” fotbalistice ale Aradului nu au uitat de unde au plecat! Man a contribuit și el la reabilitarea Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean





Dacă Adrian Petre a organizat un turneu de caritate în scopul strângerii de fonduri pentru renovarea unui al doilea etaj de la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean, Dennis Man, cealaltă „perlă” a fotbalului arădean, a donat la rândul său o sumă importantă Asociaţiei Cetatea Voluntarilor având aceeași destinație.

Iată și anunțul postat de Anamaria Nyeki Popa, sufletul îndrăznețului proiect de la Spital, de pe pagina de Facebook: ”Arădenii sunt uniți, oriunde s-ar afla! Desemnat cel mai bun tânăr jucător de fotbal din România, Dennis Man este și un om cu suflet mare, cu gândul, ca și noi, la copiii care au nevoie de îngrijiri în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean. Dennis, care joacă acum la FCSB, ne sprijină în demersul nostru cu o donație care va contribui la tratarea copiilor bolnavi din județul nostru, în condiții moderne de igienă, aparatură și confort”.

La rândul său, cel mai de perspectivă fotbalist român al momentului a declarat următoarele: „Am fost foarte impresionat când am aflat de inițiativa voastră de a reabilita secția de Boli Infecțioase a Spitalului din Arad, cred că ceea ce faceți este extraordinar și vă felicit pentru tot efortul depus până acum! Sunt bucuros că pot da o mână de ajutor și fac asta cu mare drag, gândindu-mă la toți copiii care de acum vor fi tratați într-un spital modern. Copiii nu ar trebui să își facă griji despre aceste lucruri, ci să poată să viseze la viitorul pe care și-l doresc”.

Man ar fi participat, duminică seara, la acțiunea gândită de fostul său coleg de la Atletico și UTA, Adi Petre, dar la aceeași oră, la București, își ridica premiul de la AFAN de cel mai bun tânăr fotbalist al României în 2017.

Toți cei care doresc să se alăture proiectului pot să o facă donând în conturile Asociaţiei Cetatea Voluntarilor (RO94BTRLEURCRT0244642802 – pentru donaţii în Euro / RO47BTRLRONCRT0244642802 – pentru donaţii în Lei) sau, mai simplu, pot dona 4 Euro printr-un SMS la numărul 8847 cu textul „Cu drag”.









Un comentariu

  1. Falcă tu cat ai donat? De ce trebuie sportivii să facă lucruri pt care sunt aleși și PLĂTIȚI alții!? Altfel jos pălăria pt Man și Petre! Cât de mândrii trebuie sa fie părinții voștri!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button