Handbal

Crișul încearcă marea cu degetul în fața liderului neînvins al Divizie A la handbal feminin: „Să compensăm prin dăruire!”





După un final de an puțin agitat de despărțirea de profesorul Titi Ionescu, handbalistele de la Crișul și-au recăpătat echilibrul odată cu numirea Mihaelei Cherecheș ca antrenor principal. Experimentata extremă stânga a avut la dispoziție aproape două săptămâni să-și pregătească elevele (colegele) pentru vizita celei mai valoroase echipe din seria B a Diviziei A la handbal feminin. CS Minaur Baia Mare se prezintă la Arad din postura liderului neînvins al campionatului, cu un golaveraj zdrobitor (402-232), cu scopul de a-și trece în cont cea de-a 14-a victorie la rând.

Este clar că moroșencele pornesc mari favorite, dar „alb-albastrele” doresc să se ridice cât pot de mult la nivelul viitoarei prim divizionare. „Suntem conștiente că există o diferență destul de mare între cele două echipe, plecând de la bugete, obiective și ajungând la individualități și aici vorbesc mai ales de experiența superioară a adversarelor noastre. Dar, vom încerca să compensăm prin ambiție, dăruire, unitate de grup și autodepășire, cu scopul de a ține rezultatul cât mai strâns. Jucăm, totuși, acasă și vrem să le arătăm susținătorilor noștri că suntem în creștere” , a spus Lucreția Vartolomei, manager și jucător la Crișul.

Băimărencele sosesc de azi în orașul nostru, iar la ora 17 au programat un antrenament la Polivalenta arădeană. Meciul se va disputa în aceeași locație, de la 13.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button