Baschet

Război psihologic înainte de Satu Mare – FCC ICIM Arad: „Presiunea e pe ele, noi nu avem nimic de pierdut”





încearcă să-şi continue seria bună din ultima perioadă şi în deplasarea de la Satu Mare. Misiunea este extrem de dificilă, atâta timp cât fetele lui Bogdan Bulj sunt oaspetele formației clasate pe locul 2 în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Feminin. Sătmărencele au doar trei eșecuri în 12 partide, între care două dintre ele, cu Alba Iulia și Alexandria, în luna decembrie a anului trecut. În schimb, echipa arădene sunt pe „val”, pierzând în ultimele șase meciuri doar în fața liderului și, probabil, viitoarei campioane, Sepsi Sfântu Gheorghe.

Așadar, doza de speranţă există pentru meciul de mâine. „Mergem la Satu Mare fără a avea ceva de pierdut. Presiunea nu e în tabăra noastră, e pe ele, pentru că s-au anunţat candidate la câştigarea campionatului şi a Cupei României. Fetele noastre doar trebuie să-și facă jocul colectiv, să se apere cât se poate de bine, iar dacă toate jucatoărele vor fi apte și din punct de vedere medical sunt convins că putem spera la un rezultat bun”, spune Marcel Urban, preşedintele FCC ICIM Arad.

Partida de la Satu Mare începe la ora 18, „galben-albastrele” având de luat și o revanșă pentru eșecul din tur, de pe Mureș, scor 71-89, dar și pentru eșecurile din grupa Ligii Europei Centrale.









Un comentariu

  1. Fetelor castigati sa ii inchidem gura antrenorului lor marius toba care e un mare arogant de fiecare data cand a venit la arad ba cu targobiste ba cu satu mare , si il tine in spate horia paun nasul lui care e presedinte frb

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button