UTA Arad

S-a dus și Ciucă, dintre „renegați” a mai rămas doar Buleică





A venit și ziua în care sărbătoritul din seara meciului dintre UTA și Luceafărul, de la care a apărut prima „schismă” majoră în lotul „roș-albilor”, să spună adio. Mădălin Ciucă a reziliat, la rându-i, contractul cu „Bătrâna Doamnă”, după ce fotbaliștii Grahovac și Strătilă, dar și preparatorul Țăran, o făcuseră în luna noiembrie a anului trecut. Cei pomeniți, dar și Alin Buleică, nu au respectat ora de stingere, mai ales că a doua zi, de dimineață, aveau antrenament, motiv suficient pentru conducerea clubului de a-i pune pe linie moartă.

Așadar, din cei cinci „renegați” a mai rămas doar unul și ceva ne spune că acesta va rămâne la Arad până la vară. Buleică nu mai poate evolua la o altă formație în acest sezon, motiv pentru care ar putea termina sezonul în „alb-roșu”, chiar dacă e evident că o va face la echipa a doua, în Liga 4-a.

Revenind la Ciucă, acesta jucase în 14 partide pentru UTA în turul campionatului, având marcat și un gol, în succesul arădenilor la Suceava (3-2). Interesant că după datele InStat, fundașul de 35 de ani a fost al doilea în Topul utiștilor după prima parte a sezonului, în vârf fiind un alt fotbalist care s-a despărțit în această iarnă de Campioana Provinciei, Daniel Florea. Totodată, Ciucă a stat bine și la pasele precise, fiind al treilea utist în tur, după Adili și Burlă.









Un comentariu

  1. Nu stiu daca „faptele” descrise in articol sunt conform cronologiei si UTA nu avea programat antrenament Duminica dimineata,macar ca asa ar fi meritat!
    Daca ne-am scapat si de Ciuca,este perfect!Dar inca nu s-au afisat conditiile mai putin amiabile…!Nu mai scriu…Sa scrie ziarele!Oricum nu ar fi plecat daca nu si-ar fi gasit echipa.
    Multi mercenari a avut UTA.Ciuca a facut si meciuri bune,daca vrem sa fim impartiali,dar balanta faptica ii pune o mare bila neagra,atarnata la gat!Pacat ca asa ne vom aminti despre el!Putea sa fie altfel….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button