UTA a deplasat 25 de fotbaliști la Moneasa, dintre care 16 sunt juniori: „Să folosească fiecare ocazie pentru a juca pentru acest club!”

UTA a deplasat 25 de fotbaliști la Moneasa, dintre care 16 sunt juniori: „Să folosească fiecare ocazie pentru a juca pentru acest club!”

Echipa fanion a Aradului demarează de azi cea mai importantă etapă de pregătire a iernii. Timp de 9 zile, utiștii vor acumula din punct de vedere fizic la Moneasa și Dezna, în locațiile de antrenament ochite deja antrenorii Cristi Todea, Cristi Păcurtar, Sorin Botiș și Dan Țapoș.

Delegația arădeană se cazează în această seară la Hotelul Parc, iar de mâine ia în piept traseele montane. La prima strigare, sunt 25 jucătorii care-și vor încărca baterile și anume:

Barna, Bodea, Zamfir – portari

Polgar, Manea, R. Iuga, Dinculescu, D. Lazăr, Ghergu – fundași

Petra, Hlistei, Prună, Dobrean, Jorza, Tănase, Stahl, A. Iuga, Isac, Miculescu, Gruiescu, Sorato – mijlocași

Buia, Curtuiuş, Toma, D. Popa – atacanți

După numeroasele despărțiri din această iarnă, respectiv Svedkauskas, Adili, Scutaru, Ciucă, Asani, Cârstocea, Păcurar, Boakai și Florea, plus Grahovac și Strătilă, care au plecat pe finalul lunii noiembrie de la Arad, media de vârstă a lotului arădean a scăzut foarte mult. Noile achiziții sunt și ele destul de tinere, adică: Bodea (24 de ani), Buia (23 de ani), Petra (24 de ani), D. Popa (20 de ani), A. Iuga (20 de ani) și D. Lazăr (19 ani). Ghergu (20 de ani) și Sorato (22 de ani) rămân încă în probe, iar de la echipele de juniori au ajuns la Moneasa Zamfir, Isac și Miculescu (16 ani) și Gruiescu (17 ani).

În fine, la un simplu calcul vorbim despre 16 fotbaliști sub vârstă (Under 21) dintre cei 25 deplasați la Moneasa azi. „Filaret e așteptat și el în cantonament. În rest, într-adevăr, avem o echipă destul de tânără, formată – însă – din băieți pe care îi cunoaștem și care știu ce înseamnă UTA. Își doresc mult să joace pentru acest club, iar acesta este un punct bun de plecare. Pentru ei, e foarte important să folosească fiecare ocazie de a juca pentru UTA și, implicit, pentru ei și carierele lor”, a punctat Cristian Todea, după remiza (2-2) din amicalul cu Szegedul, ce a prefațat intrarea în cantonament.

Hotelul Parc din stațiunea de la poalele Munților Codru Moma va fi „cartierul general” al „Bătrânei Doamne” până pe 27 ianuarie. Atunci, la revenirea acasă, „roș-albii” își vor măsura forțele cu sora mai mică, Lunca Teuz Cermei, acolo unde activează foarte mulți ex. utiști.

Facebook Comments
13
2

6 comentarii


 1. Avem mai mulți atacanți în perioada low cost decât în perioada cu buget „mare”. 🙂

  18

  3
  Răspunde

 2. Pe Sabău de ce nu îl luați joaca foarte bine la echipa under 19

  8

  4
  Răspunde

 3. Baieti destepti fratii Bodri ca s au dus la Cermei , desi puteau fi incercati la echipa mare macar la un meci amical

  11

  2
  Răspunde

  1. Acolo vor avea minute de joc,rodaj,miscari!O mutare buna!Sunt buni copiii,dar trebuie rodati,miscati la un nivel superior!Tristetea cea mai mare va fi cand gemenii v-or trebui despartiti,pt ca este o diferenta valorica intre ei!Trebuie recunoscut!Luca este net superior!Am mai vazut aceste faze la fratii Karamian!Ca parinte,ii inteleg total,dar ca performanta,trebuie acceptat!Imi pare rau!

   2

   3
   Răspunde

 4. Si totusi de BURLA nu spune nimeni nimic sau n-am observat eu!? Insa nu-l vad trecut in lotul UT-ei,poate mi-a scapat ,a plecat undeva? Este totusi un jucator interesat si de perspectiva ,nu stiu ce s-a intamplat cu el,la un moment dat cocheta cu echipele cu pretentii ,eu zic totusi ca fiind si acesta aradean ar merita cu prisosinta sa ramana in acest lot tanar si de perspectiva al totusi batranei doamne a fotbalului romanesc! In rest doar problema arenei ramane un semn de intrebare?! Cred ca ar trebuie sa se revina la ARAD ,chiar si pe Motorul ar veni mult mai multi spectatori iar tinerii din actuala echipa ar juca cu sufletul ptr.culorile alb-rosii ale echipei de pe Mures! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI! BAFTA IN RETUR ,SA READUCETI SUPORTERII PE STADION! ARADUL ARE O FOAME MARE DE FOTBAL SI ODATA TERMINATA ARENA NOUA VOM FI IARASI CE-AM FOST SI CHIAR MAI MULT DECAT ATAT!ATENTIE fALCA ESTI PE FAZA!

  0

  0
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.