Șoimii LipovaUTA Academie

Buleică s-a remarcat la primul amical al „satelitului” roș-alb, Sabău – cu ochii pe juniorii veniți în probe: UTA U19 – Șoimii Lipova 2-2





Pe ploaia mocănească ce a căzut în această după masă la Arad, echipa de tineret a „Bătrânei Doamne”, întărită cu „renegatul” Alin Buleică, și-a măsurat forțele cu divizionara terță, Șoimii Lipova. Ambele echipe se reuniseră luni, așa că au fost la un nivel de pregătire fizic apropiat. De altfel și ostilitățile de pe „sinteticul” Șega au fost destul de echilibrate, iar scorul final, 2-2, reflectă în general cele întâmplate în acest prim test amical al celor două formații arădene.

Utiștii au fost ceva mai buni în prima repriză, iar asta s-a văzut și pe tabelă. Chiar Buleică a fost cel care l-a învins pe Iliescu de la aproape 30 de metri pentru 1-0, mijlocașul de bandă venit de la Chiajna fiind coautor și la golul de 2-0, reușit de Nagy. După pauză, Trabalka a redus din diferență cu o lovitură de cap, fâcând inutil efortul lui Creța, iar Vasinc avea să egaleze la 2-2 din penalty.

Dreptatea în teren a fost împărțită de Mihai Petcuț, unul dintre tehnicienii UTA-ei Under 19, iar pe banca „roș-albilor” a rămas Sandu Țamboi, antrenorul cu portarii. „În primul rând, ne cam confruntăm cu ceva probleme de efectiv. După cum se știe, Mureșan, Luca și Toma Bodri au plecat la Cermei, Gruiescu e cu echipa mare la Moneasa, Gabor încearcă să meargă altundeva, Frai vrea să se lase de fotbal, Trașcă de la Pitești nu a mai putut fi reținut din cauza pretențiilor financiare, iar Debre este accidentat. Ne bucurăm, totuși, de revenirea lui Răzvan Țurcanu. Oricum, lotul conține jucători valoroși, sperăm să mai ducem ceva dar nu ca și cantitate, vrem doar calitate. Avem încredere și ne bazăm pe cei care îi avem și care au dus greul și în tur. O să facem și un semi-cantonament pe plan local, cu două antrenamente pe zi și o masă la prânz. Ne pregătim și prin destule meciuri amicale, căci avem treabă la primăvară. Vrem să ne păstrăm primul loc și să jucăm în fazele superioare ale campionatului republican, având ca obiectiv chiar câștigarea lui”, a spus Țamboi la finalul disputei cu lipovanii.

Dincolo, Flavius Sabău a fost mai mult cu ochii pe noii veniți Himcinschi, Poiană și Iova, cu note de trecere, dar mai ales pe juniorii aflați în probe: Tiponuț și Rusu (LPS Oradea), Duță (Turnu Măgurele) și Goșa (Pandurii). „Suntem în faza evaluărilor juniorilor veniți în probe și, până miercuri, vom știi exact lotul pe care-l vom deplasa în cantonament”, a fost scurta remarcă a lui Sabău la finalul meciului. Tehnicianul „șoimilor” nu a putut conta azi pe Deta și Filimon, ambii motivați.

Formații:

UTA U19 (prima repriză): Creța – Savin, Onuțan, Sabău, Curta – Nagy, Lezeu, Obrad, Buleică – Petcuț, faur

UTA U19 (a doua repriză): Creța – Savin, Sabău, Curta, Laza – Gabor, Țârlea, Stan, Țuța – R. Țurcanu, Faur.

Lipova (prima repriză): Iliescu – Iova, Calvin, Pașcu, Goșa – Duță, Jichici, C. Poiană, Denis Rusu  – Himcinschi, Trabalka

Lipova (repriza a doua): Bujor – Țurai, Pașcu, Lupșe, Stoin – Mandache, Eric Tiponuț, S. Popa, Kocsis – Trabalka, Vasinc. A mai jucat: A. Popa

 

Galerie foto de la partidă









6 comentarii

  1. Dacă e renegat de ce prinde echipa si joacă? Poate il mai si vad ca apare la echipa mare pan la urmă.

    0
    0
  2. Si daca apare ce ??? Daca tot e platit, mai bine sta si primeste banii degeaba ??? Ambitii fara sens, conducerea trebuia sa se gandeasca inainte de al lua, nu acum sa il trateze asa, dar asa e la noi ori faci cum vrea Meszar ori esti renegat ca asa vrea el pe banii aradenilor, ca doar nuu ii da banii din buzunarul lui

    0
    0
  3. Doamne ce rai sunteti cu totii! Daca a venit la arad trebuie sa il terminam! Ce jucatori credeti k o sa mai vina cand oameni de fotbal din club se comporta asa cu ei?greseste conducerea si plateste cine nu trebuie asa ii la noi!!

    0
    0
  4. HAI LIPOVA! sper ca in retur o sa bateti macar Cermeiul SI Sebisul ALTFEL VA SCUFUNFATI DE TOT IN CLASAMENT CA DE CAZUT NU CADE NIMENI! Competitia lui PESTE este seria noastra de diviziaC! nici in sezonul trecut nu a cazut, numai cine nu a mai vrut sa continuie,asta nu mai este competitie ! Campiona ,adica promovata se stie ,de retrogradat nu retrogradeaza nimeni ! Atunci jucati fratilor ptr.oras,ptr ONOARE ,daca aveti asa ceva?! HAI LIPOVA!

    0
    0
  5. Si pana acum a jucat pentru oras si pentru onoarea noastra . Ca acum in liga a 3-a nu ne-a iesit intotdeauna…..am fost novici si noi, iar acum am prins putina experienta si ne dorim rezultate mai bune . Sa dperam ce ne vor si iesi .

    0
    0
  6. Si pana acum a jucat pentru oras si pentru onoarea noastra . Ca acum in liga a 3-a nu ne-a iesit intotdeauna…..am fost novici si noi, iar acum am prins putina experienta si ne dorim rezultate mai bune . Sa speram ca ne vor si iesi .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button