UTA Arad

Alți trei juniori utiști au urcat în cantonament la Moneasa: Fundașii Onuțan și Sabău și atacantul Faur – la primul antrenament la munte





Date fiind problemele medicale apărute în cadrul lotului, vizându-i pe Buia, Tănase și Miculescu, dar și a faptului că echipa stă destul de prost la capitolul fundași centrali și atacanți, Cristi Todea, Sorin Botiș și Cristi Păcurar au cerut întăriri în cantonamentul de la Moneasa, iar acestea nu puteau veni – deocamdată – decât de la echipa a doua a clubului UTA. Prin urmare, din această dimineață, vor transpira la munte și apărătorii Răzvan Onuțan și Sergiu Sabău, dar și „vârful” Nick Faur. Ultimii doi au mai participat și în trecut la antrenamentele și amicalele primei echipe, iar acum au din nou șansa să atragă atenția asupra lor printr-o pregătire bună.

Tot de azi, pentru câteva antrenamente, Dan Țapoș rămâne doar cu doi elevi. Alex Barna părăsește cantonamentul cu direcția București, pentru un control amănunțit la cap, acolo unde i s-au descoperit ceva probleme după accidentarea la nas, suferită în meciul de Cupă de la Afumați. Atâta timp cât a primit deja aviz medical pentru ultimele etape ale anului trecut și a și apărat cu succes poarta UTA-ei în deplasarea din Capitală, cu Metalogobus, goalkeeperul de 24 de ani nu ar trebui să aibă prea mari emoții.

Fiind vorba și de o zi de duminică, dar și după un antrenament fizic tare pe platourile din Moneasa, tehnicienii le-au dat liber fotbaliștilor în această după-amiază.

7 comentarii

    1. Nu am nicio treaba cu “personajele”,dar obs ca invidia roade….si încă ….tare ! Spor ‘ la lucru’….

      0
      0
  1. Chiar daca politica e de low cost, trebuie adusi ceva jucatori mai cu experienta nu doar juniori, si prin liga a 3 a si in liga a 2 a, tot low cost era…si tot s-au adusi cativa jucatori buni, gen Stratila, Andor

    0
    0
  2. Nu e nevoie de jucători cu ,, experiență” ..ne-am lămurit cu ei! De ce sa ocupe locul unui tânăr arădean? Dacă nici acum nu le oferim șanse, atunci când? Mai bine aduceți și alți tineri din zonă, cum a-ți adus și când am luat ultimul campionat la republicani, cu Giurgiu antrenor, și cu 5-6 timișoreni titulari aduși de la Banatul..

    0
    0
  3. Poate ar trebui adus acasă și Vasi, care a fost la Manchester city, și care nu a prins lotul la poli a lui maimuț popa. Poate-l revitalizează și pe el Tisza..îl așteptăm și pe Oaida de la Brescia, și facem o echipă tânără buna pe modelul sportul studențesc, viitorul Constanța, sau mai nou olgUța Craiova..chiar așa…dintre echipele cu rezultate bune la sectorul juvenil, și aici mă refer la viitorul, dinamo, Craiova, UTA, doar ai noștri au rămas in anonimatul matineului! De ce oare?

    0
    0
    1. Tinel – Man si Petre nu dadeau nici jumatate de goluri fara pasele , centrarile si devierile lui Stratila si Curtuius… nu contest ca e bine sa avem cati mai multi tineri de-ai nostrii , dar aici vorbim de liga a 2 a, nu de campionatul de juniori, unde e alt nivel…. pentru a creste , acesti juniori trebuie sa stea pe linga 3-4 jucatori experimentati , nu terminati, deci eu nu ma refeream la ,, elefanti ” ci jucatori seriosi care sunt dispusi sa vina la Uta.

      0
      0
    2. Oaida nu mai e la Brescia de ceva timp, ci la Botosani. Conform transfermarkt, din Octombrie pana in prezent, a acumulat 186 min de joc in Liga 1. Nu vad cum l-ai putea aduce la UTA.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button