National Sebis

Diferență clară de pregătire și eșalon: Național Sebiș – ACS Poli Timișoara 0-4





Ionuț Popa și ai săi elevi de Liga 1 nu au avut milă de Național Sebiș într-un amical disputat astăzi, pe arena „Crișana”. Fiindcă a demarat pregătirile încă din cea de-a patra zi a anului, efectuând inclusiv un cantonament la Poaiana Brașov, ACS Poli a fost clar peste adversarul de Liga 3-a, ce a parcurs, în această săpttămână, doar etapa reacomodării cu efortul. Chiar și fără Hăruț, Cânu sau Ciucur, timișorenii au fost autoritari pe malul Crișului Alb, cu toate că și gazdele au avut ocazii destul de bune de a rămâne în joc.

De altfel, sebișenii puteau deschide rapid scorul, dar Enciu a luftat la centrarea lui Poștoarcă. Au marcat, în schimb, timișorenii după 11 minute de joc. Doman a pasat de pe stânga și Bîrnoi a făcut 0-1 cu un șut de la marginea careului ce a atins și bara din dreapta lui Poiană. Tot Enciu a fost prea lent la finalizare după o pasă a lui Săulescu și Neagu a blocat, pentru ca ACS-ul să nu ierte. În minutul 17, Drăghici a înscris cu capul după centrarea lui Bîrnoi. Nici Sz. Vereș nu a cadrat spațiu porții adverse, pentru ca replica „alb-violeților” să fie promtă, dar de data aceasta transversala l-a salvat pe I. Poiană la șutul lui Doman.

La 4 minute de la reluarea părții secunde, nou-intratul Zaluschi nu a mai iertat direct dintr-o lovitură liberă. Susan putea înscrie și el din fază fixă, dar execuția sa a mers peste transversală. Cu 10 minute de final, elevii lui Ionuț Popa au realizat „pokerul” după o acțiune personală a lui Popovici. Atacantul dorit și de UTA în vară, a scăpat pe stânga și a marcat cu un șut puternic din colțul careului mare: transversală-gol!

Formații:

Sebiș: I. Poiană (46 Dagău) – Poștoarcă (76 Deliman), Basic (55 Pîslaru), Dumitrache, Siminic (76 Moise) – Sz. Vereș (83 Rugină), Pintea (46 Ruță) – Săulescu (87 Covaci), Petculescu (55 Susan), Tătulea (62. Cl. Vereș) – Enciu (55 Ionică).

Poli Timișoara: Smaranda (30 Straton, 60 Curileac) – Străuț (75 Cochințu), Khanya (46 Melinte), Bocșan (46 Bouslimi), Neagu (35 Șeroni, 75 Murariu) – L. Oprea (46 Artean), Croitoru (46 Zaluschi) – Velcotă, Bîrnoi (46Vașvari), Doman (46 Popovici) – Drăghici (35 Kayondo, 72 Bîrnoi).

Arbitri: Tudor Jurcă – Florin Vesa, Sebastian Pantea

Următorul amical al sebișenilor se va disputa miercuri, la Ineu, începând cu ora 15.00 pe Armonia, în timp ce Popa își va vedea din nou la lucru jucătorii marți, pe terenul celor de la FC Hermannstadt.

 

Galerie foto de la partidă

 









3 comentarii

  1. Cu echipa acesta Recasul risca din nou retrogradare! PRIETENII STIU DE CE?! ALARMA POPICA! Pregatirea se incepe usor cu echipe mici [vezi scorul cu Ghiroda1-0}apoi rezultatul categoric cu Sebisul urmeaza Sibiul, asta ca sa se obisnuiasca cu echipe de aceeasi categorie in care se afla si acesta mult hulita echipa de pe Bega!

    0
    0
  2. astia de la SEBIS macar sa bata Cermeiul in meciul ala de pomina din toamna ptr.ca prea sa dau mari astia de la Cermei ca sunt sus in clasament! Sunt suta la suta ca MECIUL se VA rejoaca ptr.ca a mai fost un caz similar si s-a procedat intocmai!Oricum seria noastra de C este cea mai penibila ! Promovata se stie de mult iar de retrogradat nu retrogradeaza nimeni ,,chiar vor fi multi invitati sa ocupe locurile goale ptr.a se putea organiza competitia viitoare!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button