Minifotbal, futsal

Gazdele de Gurahonț au bătut tot la prima „zonă” a turneului județean de futsal





Ediția 2018 a campionatului județean de futsal a debutat previzibil. Unirea Gurahonț și-a valorificat avantajul sălii proprii, dar și calitățile incotestabile ale jucătorilor săi și e prima echipă ce a luat biletele pentru finala de la finalul lunii februarie, de la Arad. „Zona” de astăzi din Țara Moților a fost, practic, fără istoric, atâta timp cât campioana a câștigat tot ce se putea câștiga și încă la diferențe importante de scor. Iată mai jos și dovada în cadrul tabloului competiției:

Meciuri din grupe

Clasamente

Jocuri de clasament

„Dublă” Florea în finală

Marcând în cinci partide nu mai puțin de 24 de goluri și încasând doar două și acelea în grupe, Unirea Gurahonț a câștigat la pas competiția. În semifinală și în ultimul act s-a impus cu același scor, 5-0, contra finalistei din Buteni marcând Florea (2), Demea, Șandru și R. Farău. Dalian Doța – Alexandru Demea, David Florea, Marius Luca, Flavius Șandru, Raul Farău, Adin Farău, Nicolae Stoian, Fabian Bogdan, Teodor Betea și Lucian Rănoiu e componența lotului „unirist”, susținut și de această dată de primărița Ana Lenuța Moțica.

Debutanta Brazii, surpriza plăcută Avram Iancu

Partidele de la Gurahonț au fost duse la bun sfârșit de arbitrii Sebastian Mako și Ciprian Pătroi, iar supervizor a fost chiar unul dintre inițiatorii competiției, Andras Mako. „Ca de fiecare dată, gazdele din Gurahonț au fost extrem de ospitaliere. Ne-au primit cu căldură, la propriu și la figurat, autoritățile locale au fost trup și suflet alături de noi. Le dorim bun venit în astfel de competiții celor de la Victoria Brazi, în timp ce echipa de copii din Avram Iancu a fost, poate, surpriza plăcută a zilei. Felicităm echipa câștigătoare, așteptăm să facă o figură frumoasă și la turneul final”, a menționat vicepreședintele Asociației Județene de Fotbal Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button