Fotbal judetean

Gurban și Vereș revin în fotbalul arădean! Mailatul i-a mai luat pe Șoltesz și Savu





Vacanța s-a încheiat și pentru Voința Mailat, formație ce nu a dus-o prea bine în turul Ligii a 4-a Arad. Cu Radu George și apoi Mihai Roșca pe bancă, „alb-verzii” au strâns doar 9 puncte din cele 14 meciuri și au treabă multă dacă vor să părăsească subsolul clasamentului. Iar întărirea lotului era mai mult decât necesară pentru realizarea acestui deziderat.

Zis și făcut de președintele Lazslo Molnar, care la reunirea de azi i-a putut oferi patru jucători noi antrenorului său. Și încă nume importante la acest nivel. În primul rând, între buturi sosește Paul Șoltesz, care a părăsit-o după o numai jumătate de an pe Victoria Felnac. Lângă fostul portar al Sebișului, au ajuns și doi foști cermeiani, plecați în vară în fotbalul timișan, la Mașloc. Este vorba despre fundașul central, Adrian Gurban și mijlocașul de bandă, Claudiu Vereș. În fine, „Ole” Roșca l-a convins și pe „închizătorul” Alin Savu, cu care a lucrat la Păuliș, să accepte oferta Mailatului. „Sunt fotbaliști importanți pentru noi, pe niște posturi considerate deficitare în tur. Dacă îi mai recuperăm și pe Drecin și Vidac din punct de vedere medical, eu zic că o să arătăm bine în retur. E nevoie și de o pregătire bună, vom face trei antrenamente pe săptămână, dintre care două pe terenul Subcetate, iar unul, probabil, pe dig, unde se poate alerga. Fiecare săptămână o vom încheia și cu un joc amical”, spune Mihai Roșca.

Voința s-a despărțit în această iarnă doar de Ungureanu și Turcan, ambii anunțând că nu mai pot onora programul de antrenamente. Adversarii din jocurile de pregătire ai Mailatului vor fi în ordine: juniorii clubului (la finalul acestei săptămâni), Victoria Zăbrani (3 februarie), ACS Socodor (pe 10 februarie), UTA Under 19 (pe 14 februarie), Victoria Felnac (17 februarie), UTA Under 17 (24 februarie) și Crișul (3 martie). „Alb-verzii” încep returul cu o deplasare la Zăbrani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button