Gloria LT Cermei

Cermeiul a defilat cu Frontiera Curtici și are ideile clare privind lotul ce urcă sâmbătă în cantonament





Divizionara terță, Gloria Lunca Teuz Cermei, a făcut un antrenament bun în această după-amiază pe  „Șega”, cu Frontiera Curtici, „cenușăreasa” Ligii a IV-a Arad. Deși „grănicerii” au făcut câteva achiziții importante, ca Brozbic, Moisă, R. Varga sau L. Olariu, dar au la cârmă și un nou staff tehnic, format din Flavius Moisă și Adi Sasu, nu le-au putut ține piept „alb-roșiilor” lui Anca, Huțan și Nagy.

Aceștia din urmă au câștigat amicalul cu 7-0, după „tripla” lui Sulea, „dubla” lui D. Bulza și reușitele semnate Copil și Ianc. „Am împărțit minutele, important era antrenamentul, iar acesta a fost unul reușit. Ne apropiem de amicalul cu UTA și plecarea în cantonament și doream să mai vedem la lucru câțiva jucători. În principiu, toți vor rămâne cu noi, mai puțin Bubuș, la care am renunțat, dar avem ceva probleme și cu Diarra și Onețiu. Primul nu poate reintra încă în efort pe motive medicale, iar juniorul venit în această iarnă încă nu are acceptul celor de la Bekescsaba să semneze cu noi. Nistor mai trebuie să facă un control la inimă, la Timișoara, dar în principiu nu vor fi probleme cu viza lui medicală”, a spus Radu Anca, antrenorul Cermeiului.

Dar, stafful tehnic și cel administrativ mai au de clarificat și situațiile a doi fotbaliști mai mult decât interesanți la acest nivel. „Mihuța s-a mișcat bine până acum, o să-l mai vedem și cu UTA, cred că vom încerca să-l legitimăm dacă nu are probleme cu actele. De două zile se antrenează cu noi și portarul Alex Mitrea, dar el vine după două-trei luni de inactivitate cauzată de o accidentare la ligamentele unuia dintre genunchi. Valoarea i-o cunoaștem cu toții, căci am lucrat cu el la UTA, doar că trebuie să vedem dacă e apt din punct de vedere medical. Urmează un cantonament solicitant la Moneasa și nu am vrea să recidiveze, de exemplu”, a adăugat Anca.

Așadar, cele două echipe „roș-albe” angrenate în competițiile de seniori ale FRF, Cermei și UTA se vor încrucișa sâmbătă, în Țara Sămădăilor. După amicalul ce începe la ora 12, gazdele vor urca la Moneasa, în timp ce trupa lui Cristi Todea face cale întoarsă la Arad.









5 comentarii

  1. Si ce daca ar castiga Cermei?Si ce daca?Foarte bine!A devenit sora cu UTA!Dar sa nu uitam nici anumite ambitii personale,gen Rolly,Radu Anca,Gligor,Copil,Cat despre cei de la UTA,imprumutati,nu au decat sa joace fotbal,si sa arate ca sunt acolo,ca sa joace,nu ca sa taie frunze la caini!
    Nu va loviti si sa nu va accidentati!Nu va rupeti nasurile!Nu ar avea sens!
    Am auzit ca domnul Bulz a pregatit deja repriza a 3-a!Bravo!Asa se face!

    0
    0
  2. De cand atata dragoste intre Cermei si UTA?! Nu prea cred este un fel de joc soarecele cu pisica,unii chiar isi freaca palmele ca au reusit sa realizeze asemenea performanta! Auzi amical cu UTA!? PRIETENI STIU DE CE SI LA CINE MA REFER?! SA bata al mai bun!

    0
    0
  3. Pe asta cu Tara Samadailor iar nu prea o inteleg si cred ca stiu ne unde s-a preluat acesta falsa denumire! Fac trimitere la nuvela lui I.Slavici ,sa vedeti ca Cermeiul nu are nici macar o legatura cu desfasurarea actiunii, insa unii dintre conducatorii asa zisi ai echipei GLORIA -VICTORIA LUNCA TEUZ au incercat sa promoveze acest termen nejustificat si fals ptr.as mai da importanta! Unii nu prea au timp sa citeasca si se vede ca nu au citit nici macar in copilarie! Preietenii iar stiu si de ce Si la cine se face trimitere?! Multa bafta in meciul cu UTA! P.S.!De poalele Codrului Moma s-a fi auzit prin zona?! Geografia bat-o vina!

    0
    0
  4. domnu grigore, da’ scrie cu subiect si predicat, nu cu intorsaturi……URMATORUL AMICAL e GLORIA LUNCA TEUZ CERMEI- FC U.T.A. Nu se pune problema invingatoarei! Bate Cermeiul! Prietenii samadailor, stiu de ce! In toate povestile de succes, sora mai mica se marita prima….si mai era, si, cea mai frumoasa!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button