Campionatul Județean de Futsal: Pecica a avut de furcă cu Șeitinul, dar tot și-a tăiat partea leului acasă

Campionatul Județean de Futsal: Pecica a avut de furcă cu Șeitinul, dar tot și-a tăiat partea leului acasă

Zi de sâmbătă, 27 ianuarie, cu două „zone” la Campionatul Județean de Sală organizat de AJF Arad. La Pecica, întrecerea nu a fost onorată de două formații, respectiv Gloria Secusigiu și Victoria Nădlac, dar pentru că primii au anunțat de ieri, s-a găsit o formație înlocuitoare, respectiv Viitorul Semlac. Iar „puștii” nu s-au descurcat rău, doar că favoritele pentru trofeu erau altele. Dar, până acolo să trecem în revistă rezultatele și clasamentele finale, după arbitrajele asigurate de Cătălin Turgyan și Emanul Călindruț, supervizați de Daniel Scridon:

Jocuri de clasament

Arsene a decis campioana

Ca și în ediția precedentă, în ultimul act al competiției au ajuns Progresul Peica și Unirea Șeitin. Partida se anunța pe muchie de cuțit, mai ales că în grupe „uniriști” lui Șiclovan sau Drâglă au trecut cu 3-2 de pecicani. Roata s-a întors, însă, și Mirel Arsene a fost singurul marcator al finalei, cu o „dublă”, iar Progresul lui Marius Grad și Dan Stupar este una dintre echipele calificate la turneul final.  „Știam de la bun început că Șeitinul ne va pune probleme, dar am dovedit la final că suntem echipa mai bună. Chiar dacă nu suntem atrași în mod deosebit de această competiție, nu ne-am permis să ratăm locul 1 chiar la noi acasă. Chiar aș vrea să-i felicit pe băieți, dar și pe finaliști, care ne-au pus la grea încercare. Iar nume personal le mulțumesc și copiilor de la Semlac, care s-au adunat de pe o zi pe alta, când am aflat că Secusigiul nu mai vine.  Și au făcut o figură frumușică, aș zice eu”, ne-a mărturisit Cristian Pilan, directorul executiv al Progresului.

Pe parchet, în „galben-albastru”, s-a aflat și Țugulescu, juniorul Felnacului în căutarea unei alte provocări. În rest, lotul i-a mai cuprins pe: Rusu, Iosub – Ew. Wild, Bercu, Vlad, Arsene, Ed. Varga, A. Ponta, Marinescu, Koppandi. Campionii i-au mai avut alături pe antrenorii Grad și Grozav, maseurul Octavian Iancu, dar și pe președintele clubului, Dorel Găvruță.

Facebook Comments
1
0

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.