Gloria LT CermeiUTA Arad

Fotoreportaj: Gloria LT Cermei – UTA





Aproape 400 de poze de la amicalul utiștilor

galerie foto 









10 comentarii

    1. Daca tot trimitem acolo jucatori pe banda rulanta, macar sa se simta baietii ca acasa: sigla, culori, echipament – totul ca la UTA.

      0
      0
        1. Ma bucur sa aud asta. Le doresc celor de la Cermei numai bine. Revenind la oile noastre, exceptandu-i pe Bodea, Hlistei si Curtuius, niciunul din baietii care au inceput ca titulari astazi nu par a avea atributele fizice necesare unor meciuri in liga 2.

          0
          0
          1. eu am vazut cativa in rosu care ar putea juca bine merci la liga 2 … dar si in albastru sunt destui care vor face fata, nu doar cei 3 enumeratid e tine … as zice ca dinc ele 2 echipe ar iesi o echipa buna de liga 2 🙂

            0
            0
          2. Care sunt aia-n rosu care ar putea juca „bine merci” in liga 2?

            0
            0
          3. vino la un meci al cermeiului si ai sa-i vezi si singur … sar in ochi

            0
            0
          4. @TaiPan….Nu fi rautacios.Chiar sunt cativa care ar avea loc in Liga a 2-a.
            Ce zici daca doar de Gligor am aminti?Sau cu ce ar fi mai bun un junior necopt(nu dam nume) decat Copil?Bineanteles,te rog sa nu-mi rastalmacesti din nou vorbele,dar in conditiile de acum???
            Mie personal,imi plac cativa si de la Cermei dar si din lotul acesta,poate ca urat spus de avarie ,Low Cost al UTA-ei.
            Pe aceasta cale ii doresc LA MULTI ANI! lui Dinculescu…..Va avea putin de muncit Burla pt postul de titular,daca nu isi incepe rapid pregatirea.

            0
            0
    2. Da!Un echipament(al Cermeiului),care ne aduce aminte unora dintre noi,de clipe frumoase….Daca deschiderea tricoului,la gat, ar fi fost in „V” si avea guler,asemanarea din vremurile bune,ar fi fost totala.!!!Intr-adevar,asa cum a observat TaiPan,eu nu,dubioasa emblema.Dar se practica si la „case mari”.Gasiti pe You Tube,nenumarate exemple si mai elocvente!
      In cele din urma,Baronul Neuman nu a copiat,chiar declarat?Si ce daca?

      0
      0
  1. INTOTDEAUNA, echipa, antrenorii, conducerea, de la Cermei, fara echivoc, s-au declarat, in primul rand, suporterii UTA-ei, cea cu sange nobil, care si-a castigat palmaresul pe teren! Ca nu doresc sa faca compromisuri, ca isi doresc o UTA, adevarata, cu istoria curata, acolo sus, in liga I, asa cum merita(m) cu totii, asta e ADEVARAT?! „Managerii” de ocazie, din ultimele decenii, nici macar tricourile baronului nu le-au putut pastra!? Cei care isi uita Istoria, nu au parte de viitor!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button