X
  Categories: Gloria Lunca Teuz CermeiUTA Arad

Fotoreportaj: Gloria LT Cermei – UTA

Aproape 400 de poze de la amicalul utiștilor

galerie foto 

Facebook Comments
5
0
lucian :

View Comments (10)

 • Așa ar trebui să arate echipamentul lui UTA ca al Cermei-ului , dungi alb roșu.

  • Da!Un echipament(al Cermeiului),care ne aduce aminte unora dintre noi,de clipe frumoase....Daca deschiderea tricoului,la gat, ar fi fost in "V" si avea guler,asemanarea din vremurile bune,ar fi fost totala.!!!Intr-adevar,asa cum a observat TaiPan,eu nu,dubioasa emblema.Dar se practica si la "case mari".Gasiti pe You Tube,nenumarate exemple si mai elocvente!
   In cele din urma,Baronul Neuman nu a copiat,chiar declarat?Si ce daca?

  • Daca tot trimitem acolo jucatori pe banda rulanta, macar sa se simta baietii ca acasa: sigla, culori, echipament - totul ca la UTA.

    • Ma bucur sa aud asta. Le doresc celor de la Cermei numai bine. Revenind la oile noastre, exceptandu-i pe Bodea, Hlistei si Curtuius, niciunul din baietii care au inceput ca titulari astazi nu par a avea atributele fizice necesare unor meciuri in liga 2.

     • @TaiPan....Nu fi rautacios.Chiar sunt cativa care ar avea loc in Liga a 2-a.
      Ce zici daca doar de Gligor am aminti?Sau cu ce ar fi mai bun un junior necopt(nu dam nume) decat Copil?Bineanteles,te rog sa nu-mi rastalmacesti din nou vorbele,dar in conditiile de acum???
      Mie personal,imi plac cativa si de la Cermei dar si din lotul acesta,poate ca urat spus de avarie ,Low Cost al UTA-ei.
      Pe aceasta cale ii doresc LA MULTI ANI! lui Dinculescu.....Va avea putin de muncit Burla pt postul de titular,daca nu isi incepe rapid pregatirea.

     • vino la un meci al cermeiului si ai sa-i vezi si singur ... sar in ochi

     • eu am vazut cativa in rosu care ar putea juca bine merci la liga 2 ... dar si in albastru sunt destui care vor face fata, nu doar cei 3 enumeratid e tine ... as zice ca dinc ele 2 echipe ar iesi o echipa buna de liga 2 :)

 • INTOTDEAUNA, echipa, antrenorii, conducerea, de la Cermei, fara echivoc, s-au declarat, in primul rand, suporterii UTA-ei, cea cu sange nobil, care si-a castigat palmaresul pe teren! Ca nu doresc sa faca compromisuri, ca isi doresc o UTA, adevarata, cu istoria curata, acolo sus, in liga I, asa cum merita(m) cu totii, asta e ADEVARAT?! "Managerii" de ocazie, din ultimele decenii, nici macar tricourile baronului nu le-au putut pastra!? Cei care isi uita Istoria, nu au parte de viitor!