Minifotbal, futsal

Doru Herțeg & Friends – câștigătoarea primei ediții a Cupei Comisiei Județene a Arbitrilor Arad la mini-fotbal





Școala Gimnazială „Avram Iancu” din orașul nostru a fost gazda primei ediții a Cupei Județene a Arbitrilor Arad la mini-fotbal. Inițiativa a aparținut șefilor „fluierașilor” arădeni, cu scopul de a suda și mai mult relațiile dintre arbitri, în spiritul întrecerii sportive.

La start, s-au prezentat șapte echipe formate din din cavaleri ai fluierului activi, dar și câteva „cadre” ieșite din activitate. Cadar & friends, Dorinel Herțeg & friends, Dorin Herțeg & friends, Pâslaru & friends, Mona & friends, Ardelean & friends și Arsa & friends au aliniat 56 de jucători, care au început competiția în faza grupelor, după care s-a trecut la meciurile de clasament.

În finală, Dorin Herțeg & friends (în componența: Mihuț – Barb, Deac, Iacob, Costea, Ilea, Bolcaș și S. Cristea) a trecut cu 3-1 de Cadar & friends, ce a intrat pe parchet în formula: Dașcău – Gornic, Nicoraș, Alexa, Cadar, Buda, Bădică și Rotaru. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat Dorinel Herțeg & friends. Medaliatele s-au ales cu trofee, pentru ca premiile speciale să ajungă la Ovidiu Dașcău – cel mai bun portar și Silviu Cristea – jucătorul turneului. Reprezentele sexului frumos, Alina Mihoc, Andreea și Nicoleta Șușcă nu au avut probleme în a-și arbitra colegii.

„Am petrecut câteva ore extrem de plăcute, ce ne-au unit și mai mult, iar mișcarea a fost și ea binevenită. Intenționăm să facem o tradiție din acest turneu pentru luna ianuarie a fiecărui an. Am dori să mulțumim și conducerii AJF pentru sprijin și în special lui Adi Lucaci, care a și fost în mijlocul nostru pentru câteva ore”, a menționat Răzvan Cadar, președintele CJA Arad, care aseară, însoțit de Corneliu Tiulea, Leontin Buda, Marius Alexa și Emil Arsa a onorat invitația parterilor de peste Graniță, la Balul Arbitrilor din Bekes.









2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button