Baschet

Bulj, despre succesul cât un sezon de la Alba Iulia: „Am câștigat ca o echipă, ceea ce este foarte important și frumos”





S-ar putea crea o falsa impresie cum că FCC ICIM Arad a avut baftă în meciurile câștigate la limită, inclusiv cu ocazia victoriei decisive pentru accederea în grupa valorică 1-5, de sâmbăta trecută, de la Alba Iulia. Numai că în Cetatea Unirii, de exemplu, arădencele au dominat mental şi tactic, iar în momentele importante să fie în prim-plan.

În acest moment, trupa lui Bogdan Bulj, un antrenor care reuşeşte să-şi pună amprenta din plin pe ultimele rezultate, e pe locul 6, la egalitate de puncte cu Universitatea Cluj. Iar runda următoare arădencele primesc vizita grupării codașei din Târgu Mureş, în timp ce clujencele au misiune imposibilă cu liderul neânvins Sepsi. Iar dacă rezultatele vor fi cele anticipate, Aradul urcă decisiv în clasament. „Îmi felicit echipa pentru acest meci. Nu a fost unul ușor. Am știut și înainte că nu vom avea un meci ușor. Am avut și ceva probleme, nu am avut nimic de riscat. Am câștigat ca o echipă, ceea ce este foarte important și frumos. Felicitări și echipei din Alba Iulia care a jucat foarte bine în această seară (n.a. sâmbătă). Am avut noroc și mai multă putere în final. Am crezut în această victorie. Acum am făcut un pas important pentru TOP 5, dar mai avem un meci cu Târgu Mureș acasă. Nu contează dacă uneori joci rău”, a declarat Bogdan Bulj, antrenorul celor FCC ICIM, pentru totalbaschet.ro

La rândul său, căpitanul echipei în „alb-albastru” a vorbit despre puterea grupului și priceperea antrenorului după succesul de sâmbătă seara. „Ştiam ce mult poate conta victoria de la Alba Iulia. Am mers acolo pregătite să luptăm şi să câştigăm. A fost greu, ambele formaţii au crezut în şansa lor până la capăt. Antrenorul nostru a gândit bine jocul, a luat deciziile decisive, mai ales pe final şi am învins. Nu a fost vorba despre noroc. Am câştigat pentru că am jucat ca o echipă şi aşa va trebui să continuăm”, a menționat Brankica Hadzovic.

Astăzi, lotul echipei arădene a zburat spre Frankfurt, pentru că marţi şi miercuri FCC ICIM are o „dublă” în CEWL.

FOTO: ziarulunirea.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button