Fotbal judetean

Cuedan și-a început treaba la Sântana cu 22 de jucători, între care și achiziția Parlapan! „Uniriștii” joacă cu UTA de mâine într-o săptămână





De șase săptămâni are nevoie Dan Cuedan să-și pregătească noua echipă de reluarea meciurilor pe puncte în Liga 4-a Arad. Așadar, Unirea Sântana s-a reîntors, la rându-i din vacanță în această seară cu un prim antrenament al anului, de 90 de minute.

La lumina reflectoarelor, Cuedan a avut sub comandă 22 de fotbaliști, deși la teren se mai prezentaseră și Toader și Bud, însă ambii și-au manifestat dorința să joace la FC Sântana, în Liga 6-a. Totodată, managerul Cătălin Puia și președintele Marius Bătrân au bătut palma cu Gabriel Parlapan, fost mijlocaș de bandă al Curticiului, care – însă – se află încă în proces de recuperare după o operație de ligamente încrucișate. El s-a pregătit separat în această seară și va reveni, probabil, pe gazon prin luna aprilie.

Pe lângă antrenorul Dinu Donca, Sântana s-a mai despărțit în această iarnă și de fundașul Andrei Pleșca, plecat la Păuliș. „Sunt mulțumit de lotul de jucători, nu-mi mai doresc vreun jucător anume. Poate cu excepția câtorva juniori, îi cunosc destul de bine fotbaliștii pe care îi am la dispoziție și nu-mi fac niciun fel de probleme că nu ne vom descurca în campionat. Față de turul campionatului, ni s-au alăturat la antrenamente alți trei copii din pepiniera proprie, respectiv Politic, Olteanu și Neag, rămâne să muncim timp de șase săptămâni, să-și dea seama exact băieții ce-mi doresc de la ei în plan tehnico-tactic. Pe lângă cele trei antrenamente săptămânale, chiar cinci în săptămâna a treia, avem programate și șapte meciuri de pregătire, cu adversari buni, sper să ajungem cât mai pregătiți la meciul oficial de pe 10 martie, cu Săvîrșinul”, a punctat Dan Cuedan, care i-a învoit pentru primul antrenament pe Lanțoș (revenit după o gravă accidentare) și Vuin.

Capătă et. comp. au parte de un program solicitant de amicale. Chiar sâmbătă e programat primul dintre ele, cu Unirea Sânicolau Mare (județul Timiș), după care are „roș-negrii” dau piept chiar cu echipa fanion a județului. Sântana – UTA e programat marți, 6 februarie, pentru ca, după alte 24 de ore, Dan Cuedan să-și întâlnească fosta echipă, Victoria Felnac. Ceilalți adversari din amical sunt: Lunca Teuz Cermei (pe 10 februarie), Național Sebiș (pe 17 februarie), Progresul Pecica (pe 24 februarie) și UTA Under 19, pe 3 martie.









2 comentarii

  1. „Dan Cuedan de Plai”Multa bafta!Ai facut treaba pe unde ai fost!Caracter vertical,fara compromisuri!Asta te-a caracterizat mereu!Multora le este teama de tine,ca de cand te cunosc,gura ta a fost mereu sloboda!Munca si munca!Nu echipa impusa…
    Multi antrenori nu stiu ce inseamna asa ceva….de jos….Cernem si din nou de la capat!
    Te apreciez enorm Dane!Ai fost peste tot plomba cariei aparute.Ori la UTA,ori la Pancota,ori la Felnac!Esti un smecher,uns cu multe alifii!Cei care te-au cooptat,nu stiu pe cine au in ograda!Inca!Bafta!Multa bafta Dane!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button