Handbal

Ce victorie, chiar de ziua managerului-jucător! Crișul Chișineu Criș – Corona Brașov 31-29





Echipa de handbal feminin a Crișului a recuperat rapid una dintre cele două victorii pierdute după retragerea echipelor din Târgu Mureș și Târgu Secuiesc, chiar în compania unuia dintre adversarii grei, cu pretenții din seria B a ligii secunde. Fetele antrenate de Mihaela Cherecheș și Florica Boldor au făcut, poate, cel mai bun meci al stagiunii, nelăsându-le nicio șansă adversarelor. Chiar dacă scorul final lasă, poate, o altă impresie.

„Alb-albastrele” le-au luat tare pe brașovence, au condus autoritar ostilitățile, iar scorul pauzei era deja 19-13. Repriza secundă nu a fost la fel de reușită, însă îndeajuns de bună pentru un succes (31-29) ce a răsturnat calculele hârtiei și a adus multă bucurie și optimism în tabăra Crișului. „Am muncit mult pentru această victorie, cred că am meritat să câștigăm. S-a văzut mai ales pe parcursul primei reprize cât ne dorim de mult să trecem de formația de pe locul 2 și să-i oferim o aniversare și mai frumoasă colegei noastre, Lucreția Vartolemei. Ei îi dedicăm succesul, sperăm să mai vină multe altele până la finalul sezonului. Noile jucătoare au venit și ele cu un plus de pe bancă, am avut mai multe schimbări la dispoziție și asta e important pentru o echipă ca a noastră”, a spus Roxana Boldor, cea mai importantă marcatoare a handbalistelor de la Crișul, cu 8 reușite.

Pentru Crișul au mai marcat: Cherecheș 5, Puț 5, Morariu 5, Sas 5, Pop 2 și Petruse 1. Pe parchet au mai intrat: Corha, Băldean, Salata, Lucușa, Haidu, Mîrcă și Vartolomei, managerul-jucător al handbalistelor de pe Crișul Alb sărbătorindu-și prin muncă ziua de naștere.

Clasament la zi









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button