Fotbal judetean

Comisia Judeţeană a Arbitrilor Arad ține cursuri și în județ, la Ineu, Sântana și Șiria





Odată cu a doua lună a lui 2018, Comisia Judeţeană a Arbitrilor din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Arad a demarat cursurile de formare a arbitrilor. În premieră, pentru a acoperi mai bine zonele geografice, Răzvan Cadar și colaboratorii săi au decis să deschidă mai multe „puncte de lucru”. La primul, cel de la Arad, metodist este Corneliu Tiulea, în timp ce Emil Arsa le predă viitorilor cavaleri ai fluierului din județ.

Printre cei 9 cursanți de la Ineu se numără și două fotbaliste de la divizionara secundă, respectiv Ioana Cristea, Dennisa Strifler, dar Arsa mai are trei elevi la Sântana și doi la Șiria. În municipiu, seria lui Tiulea numără 16 „boboci” în ale arbitrajului. „Avem un număr important de cursanți, mulți dintre ei din rândul foștilor sau actualilor fotbaliști sau fotbaliste. Sper să promoveze cât mai mulți dintre ei acest curs, căci e nevoie de sânge proaspăt și bun în arbitrajul arădean. Examenul final îl vom ține pe finalul lunii martie, dar asta și în funcție și de ceea ce ne transmit cei doi lectori, Corneliu Tiulea și Emil Arsa, despre nivelul de pregătire la care au ajuns elevii lor”, spune Răzvan Cadar, președintele CJ de Arbitri Arad.

Altfel, conducerea arbitrilor arădeni au programat testarea pentru „fluierașii” de la Liga 4-a pentru ziua de 24 februarie, iar pentru cei din ligile 4 și 5, pe 3 martie. Testele se vor da la Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button