X
    Categories: UTA Arad

Manea, la amicalul cu Lipova: „Peste o săptămână, dacă totul decurge normal, ar trebui să preluăm UTA”

Impresarul FIFA, Florin Manea, a revenit la Arad pentru a continua discuțiile pentru preluarea clubului fanion a Aradului. Însoțit de niște prieteni, fiul gloriei rapidsite, Nae Manea, a ajuns la Sânnicolau Mic în pauza amicalului dintre UTA și Lipova și a discutat cu Claudiu Drăgan, directorul sportiv al „Bătrânei Doamne”, dar ne-a mărturisit și nouă câteva dintre intențiile sale.

Manea susține că săptămâna viitoare ar urma să preia clubul, aducând deja, în acest sens, garanțiile bancare solicitate în special de suporterii arădeni. „Principalul meu aosciat nu a putut veni în această săptămână la Arad, dar o va face săptămâna viitoare. Îmi doresc să mă întâlnesc cu Alexandru Meszar, pe care, repet, ni-l dorim alături de noi pe mai departe în club. Dar, o să mai aduc pe cineva cu mine, un conducător de club foarte experimentat în fotbalul românesc, cu titluri câștigate la Steaua și Dinamo. Am și acele garanții bancare, așa cum a solicitat și Suporter Club UTA, vrem să ne apucăm de treabă cât mai repede posibil”, a menționat impresarul FIFA.

Ulterior, acesta a mai discutat pe margine și cu Roland Nagy, fostul anntrenor al „roș-albilor”, dar și cu Marius Curtuiuș, căpitanul „Bătrânei Doamne”.

Facebook Comments
28
6
manager :