X
    Categories: UTA Arad

Todea, mai aproape de momentul adevărului: „E normal ca la această dată să avem format nucleul, dar mai e timp să vedem la lucru unii jucători”

„Bătrâna Doamnă” a bifat al treilea amical consecutiv cu patru goluri marcate. După 4-2 cu Ripensia, 4-3 cu Sântana, a urmat un sec 4-0 cu divizionara a treia, Șoimii Lipova, care a terminat la finalul săptămânii trecute cantonamentul din Ungaria.

Cristi Todea și colaboratorii săi de pe banca tehnică a început partida cu un posibil prim „unsprezece” în meciurile oficiale, cu mențiunea că lângă Manea, în centrul defensivei, a apărut basarabeanul Roșca. Formula de joc aleasă a fost 4-2-3-1. „Este normal ca la această dată a pregătirii să avem format nucleul de jucători, dar mai e timp să vedem la lucru unii jucători. În funcție de cum se vor comporta ei în următoarele amicale, dar și la antrenamente, ne vom opri la lotul de 18-19, iar apoi la primii 11. Sunt parțial mulțumit de primele 15-20 de minute din repriza a doua, ce mi s-au părut cele mai bune din tot jocul. În prima parte, am jucat destul de static, cu siguranță este și o stare de încărcătură, mai ales că ieri am avut un antrenament destul de greu. Pe de altă parte, descurcându-se bine în repriza a doua și având un ritm de joc bun, băieții demonstrează că stau bine și din punct de vedere fizic”, a spus Cristian Todea.

Dacă în precedentele partide de verificare, exceptând returul cu Szegedul (gol Manea), golurile au fost opera atacanților, cu Lipova au marcat fundașul Iuga, „închizătorul” Petra și mijlocașii de creație Buia și Hlistei. „Cu siguranță, ne dorim ca jucători din toate compartimentele să finalizeze. Asta lucrăm și la antrenamente, la scheme de atac, mai ales că suntem conștienți că în meciurile oficiale adversarii își vor lua măsuri în special împotriva atacanților. Iar atunci trebuie să avem soluții, să venim și cu alți jucători, fundași, dar mai ales mijlocași la finalizare”, a mai precizat „Dulăul”.

Facebook Comments
6
0
lucian :