UTA Arad

Bogoșel: „Amical neprevăzut, dar bun pentru echipa noastră”





Fiindcă este vacanță școlară, echipele de copii și juniori au programate semi-cantonamente în această săptămână. Nu face excepție nici UTA Under 19, ce s-a pregătit în sistem semi-centralizat, iar ieri a aflat că are de onorat și amicalul primei echipe de la Chișineu-Criș.

Bazându-se și pe Opriș, Lazăr și Sorato, echipa lui Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi și-a măsurat forțele cu liderul Ligii a 4-a, iar lucrurile nu au ieșit prea bine. S-a terminat 4-1 pentru gazde, cu golul de onoare al „roș-albilor” marcat doar pe final de italianul Federico Sorato. „Un amical neprevăzut, dar bun pentru echipa noastră, ce ne-a arătat cam pe unde suntem cu pregătirea. Este prima oară când jucăm în formula asta, pe unii jucători nu i-am cunoscut până acum. Am luat două goluri rapide, până în minutul 10, după care am echilibrat puțin jocul, au fost și faze de poartă. Au venit și jucători de la prima echipă, acum vom discuta cu antrenorii lor și le vom spune despre fiecare câteva cuvinte. Adversarul s-a impus pe merit, este unul bun, nu cred că va avea probleme în a ajunge în Liga 3-a” a spus imediat după meci Costel Bogoșel.

Odată cu împrumuturile la Cermei ale lui L. Bodri, T. Bodri și Mureșan, abandonul lui Frai și accidentarea lui Gruiescu, UTA Under are ceva probleme de efectiv dar: „Trebuie să câștigăm seria indiferent ce jucători vom avea și vom vedea ce loc vom reuși să ocupăm la turneul final, noi țintim cât mai sus. Avem șase jucători la prima echipă, să vedem câți vor și rămâne acolo. Cu cât mai mulți, cu atât este mai bine, acesta este scopul nostru” a adăugat antrenorul principal al tinerilor utiști.

Mâine, „roș-albii” trec pe la medicul sportiv pentru viză, iar sâmbătă ar putea fi zi normală de antrenament, atâta timp cât amicalul cu Gyula ar putea fi anulat la cererea maghiarilor, care au mai mulți jucători bolnavi.

 

 









Un comentariu

  1. Felicitari deopotriva ambelor echipe,dar nu asta vreau acum sa spun.Fara legatura cu subiectul.
    Cititi pe GSP.ro,Gazeta Sport,scandalul provocat de catre Florin ManeA,Cica stabilit in Anglia…,dar urmeaza sa se stabileasca la Arad,pt.ca miroase a noi contracte cu tinerei…
    Radu Dragusin,16 ani,titular si capitan la U16,in nationala Romaniei,furat de catre impresarul minune,cu promisiuni si amagiri inspre Juventus.Da!Juventus din Italia!
    Ambalaj perfect!I-a pacalit pe parinti,cu care face poze,dar in acelasi timp,clubul Regal Sport Bucuresti,se dezice de acest Martipan 2!
    Ca si cautatorii de aur,ajuns in vestul salbatic,la UTA,cu maxima posibilitate de exploatare!
    Sper sa se trezeasca factorii decizionali si sa nu ne arunce in neant!Nu vorbesc despre Falca,pt ca persoana distinsului primar,absolut nu ma intereseaza.Stie fotbal,sau sport,pana cand Gopo Mosneag este langa el.In rest zero barat!
    Oricare dintre voi din SCU,,Proca,Colin Mesz,Kidu,va implor sa nu dati pasarea din mana pe cea de pe gard!
    Daca maine,s-ar anunta finantatorii aradeni,care au fost vehiculati,Tucudean,Verbita,Cosmin Kukocz,dar nu cu Ionut Popa la timona,jur ca as spera la un viitor frumos.
    Va rog pe aceasta cale,sa nu ne vindeti!
    Oare cer mult?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button