Fotbal judetean

Patru amicale în tot atâtea zile pentru Șiria la finele cantonamentului





Podgoria Șiria a încheiat „operațiunea” cantoamentul în această dimineață, dar aseară au avut parte de o surpriză din partea celor de la Hotel Parc. Pădureanu et. comp. s-au înfruptat dintr-un tort ornat ”Moneasa 2018”, dar asta după ce tot ieri au trebuit să se recunoască învinși, cu 4-0, de divizionara a patra timișană, Pobeda Dudeștii Vechi.

Azi, la întoarcerea acasă, juniorii șirieni au disputat pe terenul „Armonia” din Ineu un test cu echipa similară a zărăndanilor, care a apelat în a doua repriză și la fotbaliști de 15 ani. A fost 2-0 pentru Podgoria, după reușitele semnate Jurcă și Dumitru. „Important este că am avut parte de 5 zile pline de pregătire la Moneasa, iar băieții s-au implicat maxim și au răspuns bine cerințelor antrenorului Leo Pința”, a ținut să precizeze Iosif Tulac, finanțator și fotbalist la divizionara a șasea din Podgoria Aradului.

O singură zi liberă au șirienii după stagiul de pregătire, căci duminică lotul se îmaprte în două pentru a onora amicalele Frontiera Curtici și Avântul Târnova. Podgoria este pe locul 2 în seria de A a Ligii a 6-a și își propune promovare în eșalonul superior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button