X
    Categories: UTA Arad

UTA călătorește în Valea Domanului pentru antepenultimul amical al iernii, și divizionarele terțe își verifică potențialul în weekend

Peste două weekenduri, echipele de Liga 2-a reiau bătăliile pe puncte, așa că UTA intră în linie dreaptă cu preparativele tehnico-tactice. Meciul de mâine, de la Reșița, e o „bornă” importantă în acest sens, deși returul din timpul săptămânii, de la Arad, cu aceeași trupă antrenată de Daniel Oprița, dar mai ales ultima repetiție, cea cu Elore Bekescsaba, vor fi cele mai elocvente pentru Cristian Todea și colegii săi de pe banca „Bătrânei Doamne”. Partida de mâine, din Valea Domanului, va începe la ora 12 și va fi transmisă în format live-text de sportarad.ro.

Dar, e zi de amicale și pentru două dintre divizionarele trei arădene. Șoimii Lipova o întâlnește pe Progresul Pecica de la ora 9,30, pe terenul „Șega”, în timp ce Lunca Teuz Cermei evoluează începând cu ora 13, la Sântana, în fața Unirii lui Dan Cuedan. În fine, Național Sebiș, aflată în plin cantonament pe plan local nu se va mai deplasa la Ghiroda mâine, ci va da piept, duminică, cu o altă divizionară a treia timișană. Millenium Giarmata e în cantonament la Moneasa și a acceptat să joace cu trupa lui Cojocaru la Dezna sau Sebiș.

Mâine, mai sunt programate și alte amicale interesante în județ, cum ar fi CS Ineu – Victoria Zăbrani sau ACS Socodor – Voința Mailat.

Facebook Comments
3
0
manager :