Handbal

Vecinele s-au desprins pe final: CSU de Vest Timișoara – Crișul Chișineu Criș 32-26





A doua echipă a Timișoarei din seria B a Divizie A la handbal feminin a răzbunat eșecul din tur, de la Arad, în fața fetelor de la Crișul Chișineu Criș. În toamnă, meciul se termina 35-31 pentru „galben-albastre”, care și astăzi au oferit o replică bună, au fost mereu în joc, dar au ratat momentele cheie ale partidei.
Cel mai important dintre ele a avut loc în final, când, în dorința de a recupera două goluri, Crișul s-a precipitat și le-a permis jucătoarelor de pe Bega să găsească contrele câștigătoare. A fost vorba și de ceva ghinion la mijloc, din moment ce jucătoarele Mihaelei Cherecheș și Floricăi Boldor au țintit în două rânduri barele, iar arbitrii au fost și ei cum (nu) trebuie. Amintim doar raportul loviturilor de la 7 metri: 8-3 pentru gazde.
În fine, marcatoarele Crișului la Timișoara au fost: Boldor 7, Puț 6, Morariu 6, Pop 3, Cherecheș 3, Mîrcă 1, Vartolomei 1, Petruse 1. În urma acestui rezultat, cele două echipe fac schimb în clasament pe locul 10, dar fetele de la Crișul au șansa să puncteze din nou peste două săptămâni, la Polivalenta arădeană, cu FC Argeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button