Liga a 2-a

Clinceniul vine la Șiria cu un nou manager general: Sorin Paraschiv a semnat cu Academica și a îmbrățișat politica de întinerire a lotului





Mai puţin de o săptămână a fost liber de contract fostul stelist Sorin Paraschiv (36 de ani). După ce miercurea trecută îşi rezilia contractul cu Voinţa Turnu Măgurele, unde a fost preşedinte, de astăzi, fostul mijlocaş a făcut un nou pas în cariera de conducător. Paraschiv va fi manager general la Academica Clinceni, în Liga 2, se va ocupa de transferuri şi de relaţia dintre jucători şi conducere.

„Sunt manager general începând de astăzi la Academica Clinceni. Mă voi ocupa de relaţia dintre jucători şi conducere. De asemenea, mă voi ocupa de toate transferurile care vor fi făcute la club. Sunt foarte mulţi jucători tineri acum la club. Obiectivul este să ne clasăm cât mai sus în clasament. Asta mi-am dorit tot timpul, să lucrez cu jucători tineri. Cred că este cea mai tânără echipă din Liga a 2-a. Avem un exemplu foarte bun, cel al lui Gică Hagi, care a reuşit să facă performanţe cu foarte mulţi jucători tineri. Aşa aşteptări am şi eu de la aceşti băieţi”, a spus Paraschiv pentru Liga2.ro.

Fost căpitan al Stelei şi om de bază în echipa UEFAnstastică, Sorin Paraschiv, spune că Academica se va baza în partea a doua a sezonului pe foarte mulţi jucători tineri, majoritatea împrumutaţi. „În acest moment lotul nostru este complet. Sunt mulţi jucători împrumutaţi de la Steaua, Botoşani, Iaşi, Craiova. Echipa se bazează acum mai mult pe jucători împrumutaţi, tineri. Sunt şi câţiva tineri, talentaţi, care aparţin de club. De la vară sperăm să avem mult mai mulţi jucători care să aparţină de Academica”, a mai spus Paraschiv.

Tot în această iarnă, echipa de lângă Bucureşti şi-a numit şi un nou staff tehnic. „Antrenor principal este Ilie Poenaru, cu Costin Curelea secund. Tot stafful este unul tânăr, eu la fel, Vali Budeanu la fel. Suntem o echipă tânără în toate compartimentele. Sperăm să facem treabă bună şi să continuăm ce a fost bun în turul campionatului”, a încheiat Sorin Paraschiv, noul manager general al Academicii.

Academica Clinceni se situează în clasamentul Ligii 2 pe locul 6, cu 35 de puncte acumulate în 21 de etape. Echipa de lângă Bucureşti are ca obiectiv menţinerea în acest eşalon şi creşterea de jucători tineri. Pe 24 februarie, formația ilfoveană vine la Șiria pentru prima etapă a anului în Liga 2-a. În tur, UTA s-a impus cu 3-0, după reușitele semnate Curtiuș, Adili și Strătilă.

Marius Anghel (liga2.ro)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button