UTA Arad

Amicalul UTA-ei cu Crișul s-a mutat pe „Șega”, Petra e apt de joc





Precipitațiile căzute în această dimineață i-au speriat puțin pe administratorii bazelor sportive din Arad, așa că UTA e nevoită să schimbe locația amicalului cu Crișul Chișineu Criș. Meciul de mâine nu va mai avea loc pe terenul din Sânnicolau Mic, ci pe „sinteticul” de pe Șega, începând cu ora 15.

E penultima repetiție pentru echipa fanion a Aradului înainte de reînceperea meciurilor pe puncte, iar la ea poate participa și mijlocașul Mihai Petra. Acesta ieșise accidentat la gleznă spre finalul primei reprize a testului de la Reșița (scor 0-0) și la prima vedere se temeau complicații. Însă, s-a dovedit o simplă lovitură și fotbalistul venit de la ASA Târgu Mureș ar putea face parte din echipa aliniată mâine de Cristian Todea și colegii săi de pe banca „Bătrânei Doamne”.

Diagnosticat cu fisură a platoului tibial, Bogdan Burlă efectuează ultimele ședințe de recuperare la fizioterapeutul Cristi Dărău, iar de luni ar trebui să înceapă alergările. Probabil, fundașul stânga de 21  de ani va avea nevoie de cel puțin trei-patru săptămâni pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică, așa că Iulius Dinculescu pare favorit să înceapă anul ca titular în locul lui Burlă.

FOTO: UTA Media Design









2 comentarii

  1. La cate stadioane cu gazon natural are Aradul nu vad care e problema?. Pai, nu e gata complexul cu cele 6 terenuri ( langa ICRTI) despre care ne vorbeste primarul de ani de zile? Nici complexul din capatul cartierului Alfa?

    0
    0
    1. La complexul ICRTI,se asteapta minihotelul lui ManeA,iar pt tribul de pe Marului,acum construieste Falca din banii aradenilor noi locuinte pe str.Tarafului,pe care indienii le vor distruge rapid si abia apoi studii de fezabilitate,impact mediu,PUZ,PUD,licitatii,etc,pt baza din capatul Alfa.Adica in vre-o 15 ani….Pana atunci,buna este si Sega…

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button