Pariuri sportive, gaming și casino

Biletul zilei Champions League – 13 si 14 Februarie 2018





După cum probabil știți deja, UEFA Champions League revine săptămâna aceasta cu faza optimilor de finală. Se dispută primele patru optimi în această săptămână, urmând ca în următoarea să avem parte de celelalte patru jocuri. Vă prezentăm în cele ce urmează ponturi pariuri pentru meciurile de pe 13 și 14 februarie, formând un bilet atractiv și care merită toată atenția, după părerea noastră.

Ziua de marți ne propune duelurile FC Basel – Manchester City si Juventus – Tottenham. Cetațenii sunt mari favoriți în Elveția, iar victoria le-ar putea asigura în mare măsură calificarea în sferturi. Am jucam simplu la această partidă, pe o cotă interesantă și de luat în seamă. Juventus este pe val, ajungând la 11 victorii consecutive și la 16 meciuri la rând fără înfrângere. Și Tottenham este într-o formă excelentă, însă vine după meciuri cu Manchester United, Liverpool și Arsenal, iar oboseala ar putea să își spună cuvântul. Am jucat pe șansă dublă aici, așteptându-ne ca Juve să nu piardă acasă.

Miercuri seara ne așteaptă două dueluri de top, poate chiar mai interesante decât cele două de marți. FC Porto o găzduiește pe Liverpool, în timp ce Real Madrid și PSG se întâlnesc în cel mai tare duel al optimilor. Confruntarea dintre FC Porto și Liverpool este deschisă oricărui rezultat, iar noi sperăm că cele două tabere să ne ofere un duel pe cinste, cu cel puțin două reușite, chiar dacă nu avem cea mai tentantă cotă pentru această selecție. Firește, meciul dintre Real Madrid si PSG nu ar trebui să ducă lipsă de spectacol, întâlnindu-se două dintre cele mai puternice echipe ale lumii. Realul nu are cel mai bun sezon, în timp ce PSG speră la primul trofeu european. Sperăm ca atacurile să iasă la rampă și fiecare echipă să puncteze cel puțin o dată, iar pariul nostru pentru biletul zilei are o cotă de 1.44 în momentul de față.

Biletul zilei Champions League:

  • FC Basel – Manchester City: 2 solist @ 1.36
  • Juventus – Tottenham: 1X @ 1.22
  • FC Porto – Liverpool: Peste 1,5 goluri @ 1.25
  • Real Madrid – PSG: Ambele marchează @ 1.45

COTA FINALA: 3.00









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button