Volei

A fost derby arădean la fileu: Westarul a dat o replică curajoasă, dar UVVG ProVolei și-a adjudecat punctele





Dacă la seniori lucrurile nu stau aşa cum şi-ar dori cei de la UVVG ProVolei Arad, în Campionatul Național de cadeţi vorbim despre altceva. La sala de sport a Scolii Gimnaziale Avram Iancu, din Arad, a fost derby local între UVVG ProVolei și Westar. Meciul a fost dinamic, oferind un spectacol plăcut celor aproximativ 120 de spectatori prezenți în tribune. Dacă în tur, echipa lui Mascovits s-a impus cu scorul de 3-0 pe terenul celor de la Westar, de această dată oaspeții au început curajos, agațându-se de orice minge în primul set – pierdut la 18, dar mai ales în setul doi, câstigat cu 25-23. Lucrurile au revenit la normal în setuurile trei și patru, adjudecate fără mari probleme de gazde: cu 25-5, respectiv 25-17. Așadar 3-1 pentru UVVG ProVolei Arad, care obține al treilea succes.

Marius Mascovits a contat la UVVG ProVolei pe următorii jucători: Alex Ciubotariu, Patric Creța, Iulian Dolga, Sergiu Popovici, Denis Zâza, Sebastian Sîrboiu, Daniel Mihălescu, Daniel Pavel și Lorand Lovas. De cealaltă parte, Westarul și profesorul Iosif Wecker au răspuns cu: Omar Vlacis, Alexandru Almaș,  Alexandru Pavel, Bogdan Semerian, Alexandru Brade, Răzvan Bârz, Alexandru Câmpan, Samuel Gavrilete și Raul Grecu. În ultima etapă, peste doua saptamâni, UVVG ProVolei Arad se va deplasa la Rîmnicu Vîlcea.

Altfel, sezonul actual din A2 pentru seniorii de la UVVG ProVolei Arad (al zecelea din istoria clubului la acest nivel) este unul de conjunctură. Nimic nu se leagă pentru echipa prezidată de Radu Sabău. Două eşecuri în ultimele două runde și doar un set câştigat. E adevărat, în faţa primelor clasate în ierarhia eşalonului doi. Mai întâi 1-3 (-17, -22, 21, -22) cu CSM Câmpia Turzii, iar apoi 0-3 (-18, -20, -18) la Bacău, deplasare fcută în doar 6 jucători.

UVVG ProVolei are două succese stagionale şi în ultima etapă a sezonului regulat, din 17 februarie, va juca acasă cu LAPI Dej.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button