Fotbal judetean

Abrudean, după al doilea succes cu UTA: „Mulțumit de implicarea jucătorilor și de felul cum au respectat ce am stabilit”



În șase zile, Crișul Chișineu Criș a trecut de două „garnituri” de tineret-rezerve ale UTA-ei. După 4-1 acasă, a urmat și un 2-0 pe terenul „Șega” din Arad, golurile purtând semnătura „gurilor de tun” ale „alb-albaștrilor”, Nicu Modan și Cristi Cigan. „Cu toate că ne dorim rezultatul maxim la fiecare meci, fie el și amical, nu am era scopul nostru principal să câștigăm. Avem alte obiective în această etapă a pregătirii și eu zic că am reușit, în mare parte, să ni le atingem. Am avut un joc reușit parțial, au fost și unele aspecte la care mai trebuie să lucrăm, dar sunt mulțumit de implicarea jucătorilor și de felul cum au respectat ce am stabilit”, a spus Adrian Abrudean.

Antrenorul Crișului nu i-a avut la dispoziție pe Gâlcă (bolnav), Alin Mihai (în revenire după absența lungă cauzată de operația la genunchi) și – bineînțeles – Claudiu Pascariu, care s-a operat recent la genunchi și, probabil, va rata tot restul sezonului. Apoi, cu excepția lui Maghici, care l-a schimbat pe juniorul Clej la pauză, restul rezervelor (în număr de trei) au intrat pe teren după minutul 70. „Vor fi și alte partide de verificare, astăzi am avut un adversar mai greu și am decis să facem mai puține schimbări. Dar, mă bazez pe toți jucătorii din lot în egală măsură. Încetul cu încetul, reintră în circuit și Alin Mihai, va fi nevoie de toată lumea în acest retur de campionat”, a adăugat „Știli”.

Sâmbătă, Abrudean și Lung dau piept în amical cu fosta lor echipă, Victoria Zăbrani.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button