Minifotbal, futsal

Echipa de futsal a Șimandului – în fața meciurilor de Cupă cu Piteștiul: Profesorul Mărcuș l-a pierdut pe Șulea, dar a făcut șase achiziții





Singura echipă arădeană angrenată într-o competiție oficială de futsal din România dispută în acest weekend primul meci oficial din 2018. Ca și componentă a Campionatului Național de Juniori Under 19, Șoimii Șimand încearcă să avanseze în Cupa României în detrimentul celor de la CS Universitar Pitești. Gruparea din Trivale e lider în seria a 6-a, în timp ce echipa profesorului Dani Mărcuș și Dumitru Buruiană e pe poziția secundă în seria a 5-a.

Prima manșă dintre cele două formații e programată duminică, de la ora 11, la Sala UAV „Mihai Botez” din Arad, ocazie cu care la Șimand ar putea debuta și achizițiile. Vorbim de nu mai puțin de șase jucători proveniți de la prim divizionare județene, după cum urmează: Sergiu Balaci (CS Ineu), Fabian Bătrânu și Ștefan Șiclovan (Frontiera Curtici), în timp ce Alex Stejar și Cosmin Deloreanu urmează să fie legitimați și la echipa lui Marius Ciubăncan, din Liga 4-a. Primul, portar de meserie, vine de la Șiria, iar cel de-al doilea de la Socodor. Totodată, Robert Balogh revine de la Informatica Timișoara, acolo unde a fost împrumutat în vară de șimăndani.

Pe de altă parte, trebuie spus că „șoimii” l-au pierdut pe – poate – cel mai important jucător al lor. Cristian Șulea a optat pentru divizionara secundă, Dinamo Leonardo Oradea. „Nu ținem pe nimeni cu forța. Dimpotrivă, ne bucurăm că am putut să-l ajutăm să urce mai sus, dar sunt convins că ne vom descurca și fără el. Am adus sânge proaspăt, jucători buni și cuminți, încercăm să ne calificăm mai departe în Cupă, deși, din informațiile noastre, întâlnim o echipă foarte bună”, a menționat profesorul Mărcuș.

Să mai spunem că întrecerile din campionatul regulat se vor relua pe 4 martie, când Șimandul găzduiește „lanterna” Muncitorul Reșița.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button