Fotbal feminin

Fotbalistele de la Piroș Security au ratat primul amical al iernii: „Am jucat slab, poate și pentru că suntem la început de pregătire”





La finalul lunii noiembrie, Piroș Security trecea cu 4-2 de Fortuna Becicherecu Mic în turul doi al Cupei României, însă în primul amical al anului pentru arădence rolurile s-au inversat. Timișencele, deținătoare a „lanternei roșii” în prima ligă feminină, s-au impus cu 5-1, după ce scorul pauzei a fost 1-1.

Golul „leoiacelor” a purtat semnătura „internaționalei” Balaș, cu capul, din centrarea lui Olariu. A contat și faptul că Piroș Security nu a avut portar de meserie la acest joc, între buturi intrând jucătoarele de câmp Bajko și Neducsin. Dintre noile achiziții, exact goal-keeperul Cristina Ștefan nu a fost prezentă, în timp ce restul, Șchipor, Chișereu și Biriș au fost titulare, fără a rupe gura târgului.

De altfel, antrenorul Gigi Cameniță încă e circumspect despre pasul calitatea în plus ce ar trebui să o aducă transferurile iernii. „Am jucat slab, poate și pentru că suntem la început de pregătire, la primul meci cu o echipă bună, de Superligă. Au jucat și trei dintre cele patru noi jucătoare, Biriș, Chișereu și Schipor, care nu au arătat încă prea mult, sunt pe la media echipei. Din păcate, e greu să suplinim cele două pierderi, Marcea și golgetera Danciu. Mai vine de săptămâna viitoare portărița Ștefan, va fi un plus, se pare. Continuăm cu două antrenamente pe săptămână și vrem ca în retur să facem o figură mai frumoasă decât în tur, când ne-au bătut Baia Mare și Clujul. Despre promovare nu are rost să discutăm, vedem cum vom sta la începutul returului și ce mișcări mai face liderul Baia Mare”, a punctat „principalul” formației arădene.

În testul cu Fortuna, Cameniță a aliniat următoarea echipă: Bajko – Bodnar, Schipor, Chișereu, Dobrea – Biriș, Chiș, Liheț, Vanu – Balaș, Olariu, plus Neduxin  și Adam. În partea a doua, Bajko și-a reluat locul său obișnuit în centrul defensivei.

 

Mini galerie foto

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button