Stranieri aradeni

După Man, Becali mai ia un alt fost utist la FCSB: Bălgrădean ar trebui să devină noul portar al „roș-albaștrilor”!





Greșelile tânărului Andrei Vlad în derby-ul FCSB – Dinamo (2-2), l-au determinat pe Gigi Becali să caute de urgență un portar cu experiență. Astfel, patronul „roș-albaștrilor” a ajuns la Cristian Bălgrădean, fotbalist originar din Sânnicolau Mare (județul Timiș), crescut de Atletico Arad. În sezonul 2009-2010, Bălgrădean s-a afirmat la UTA, club de la care a plecat la Dinamo la finele acelui campionat. A jucat 110 partide pentru „câinii roșii”, după care a mai trecut pe CSU Craiova și Concordia Chiajna.

Cotat la 700.000 de euro, „Pufi” a început sezonul ca titular formației ilfovene, dar un conflict cu conducerea clubului l-a făcut să-şi piardă postul de titular. După 18 meciuri jucate în acest sezon, experimentatul goalkeeper a fost tras pe linie moartă, Ion Moldovan mergând pe mâna italianului Alessandro Caparco. Acum se află în litigiu cu Concordia pentru că nu a fost plătit de 90 de zile, iar o decizie în cazul său va fi luată miercuri, 21 februarie. Totuşi, e de aşteptat ca cele două părţi să bată palma pentru ruperea amiabilă a contractului, chiar dacă Bălgrădean are de primit 40.000 de euro. „Da, astăzi iau portar! Îl iau pe Bălgrădean!”, au fost cuvintele finanţatorului vicecampioanei, care-l așteaptă pe fostul goal-keeper utist la negocieri la revenirea în țară de la Firenze.

Revenind la derby de România, încheiat la egalitate, să spunem că primul gol al celor de la FCSB a fost marcat chiar de Dennis Man, printr-o lovitură de cap după centrarea de manual a lui Budescu. Atacantul de 19 ani, plecat de la UTA în vara anului 2016, a devenit unul dintre cei mai importanți fotbaliști din curtea lui Dică, fiind curtat deja de cluburi importante ale Europei, precum: AS Roma, Bayern Munchen, Bayer Leverkusen şi Eintracht Frankfurt. Până acum, Becali ar fi refuzat o ofertă de 10 milioane de euro pentru arădeanul ce domiciliază în comuna Vladimirescu.









2 comentarii

  1. Nu pot sa ma abtin,altfel taceam……Ora 23:57,pe GSP 1,Duckadam declara ca mai aveau variante,ca exemplu (ATENTIE MARE)!!!!!!…GRAHOVACZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ma duc sa-mi caut un bolovan mare,sa ma leg cu el de gat..stati linistiti,nu ca sa ma arunc in Mures ci sa-l duc la Bucuresti in poarta Fcsb!Ce tare….Grahovac preferatul personal in poarta lui Becali…..poate ca la poarta palatului….
    Ca si patriot local aradean,il felicit pe Pufi.Nu mor caii cand vor cainii!
    Poate ca foarte putine persoane din vremea respectivului transfer la Dinamo,stiau ca Pufi a plecat cu ligamente incrucisate rupte.Dar era nevoie stringenta si atunci de bani.Asa ca le-a dat si UTA,unica data teapa unei echipe din Bucuresti!
    Pt. cei care cred ca aberez si au legatura cu Dl. doctor Trocan,sa verifice ceea ce am scris acum,dupa atatia ani trecuti….
    Succes Balgradean!Fa-ne sa ne simtim mandri de tine!

    0
    0
  2. Da, este un transfer cat se poate de bun pt. FCSB si la ce aparare de valoare are FCSB, Balgradean o sa fie bastan in poarta !!!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button