UTA Arad

UTA – Clinceni, neinteresantă pentru televiziuni! Pe Digi Sport se vede derby-ul campionatului: Călărași – Hermannstadt





În weekend, caravana ligii secunde la fotbal se pune din nou în mișcare cu etapa cu numărul 22, prima a anului calendaristic 2018. Fiindcă Olimpia și ASA Târgu Mureș (în cazul căreia Instanța ar trebui să se pronunțe chiar azi) au falimentat vom mai avea parte doar de opt partide pe rund, între care, teoretic, jumătate se vor vedea și pe micile ecrane. Două pe Digi Sport și tot atâtea pe TelekomSport.

Meciul de la finalul săptămânii al UTA-ei nu suscită interes pentru televiziuni, astfel că arădenii se vor duela cu Academica Clinceni, la Șiria, în ziua (sâmbătă) și la ora obișnuită (11) pentru meciurile eșalonului secund. Se întâlnesc echipele de pe locurile 12 și 6, fără obiective importante de clasament în retur, ambele schimbând destul de mult la nivel de loturi de jucători în această vară.

Așadar pentru etapa a 22-a, meciurile alese pentru a fi transmise în direct sunt:

Sâmbătă, ora 12: Sportul Snagov – Ripensia (TelekomSport)

Sâmbătă, ora 12: ASU Poli – Chindia Târgoviște (Digi Sport 1)

Duminică, ora 14: CS Afumați – CS Balotești (TelekomSport)

Duminică, ora 15: Dunărea Călărași – Hermannstadt (Digi Sport 1)









12 comentarii

  1. Adevarul e ca digi au voie sa aleaga optiunea 1 si 2 din fiecare etapa si atuncea e ceva logic sa aleaga sibiu cu calarasi primele 2 clasate si asu poli loc 4 sau 5 cu chindia,loc 3 , o sa fim si noi transmisi cand vom juca cu primele clasate

    0
    0
  2. Ce mai vuiet, ce mai freamat pe la inceput de campionat. Conducerea anunta ca nu doreste ca echipa sa fie televizata pt ca banii dati erau maruntis. Acum s-ar dori altceva?

    0
    0
    1. Pai au crezut ca vom defila, avand in vederea achizitiile din vara, iar televiziunile ne vor implora sa transmita meciurile UTA-ei. N-am defilat deloc si nici nu ne mai roaga nimeni nimic. Management? DEPARTE de cerintele ligii I. Autoritati locale? DEPARTE de „vremile” in care traim. Nu numai in sport. Suporteri? Cred ca putem mai mult…
      HAIDE UTA!!!

      0
      0
  3. Se mai lucreaza ceva la cele 2 MARI PROIECTE stadioanele de la UTA si cel din Aradu NOU ???? Cred ca va fi ceva unicat in lume daca tine asa mult construirea lor am inteles ca e si 3 D ???Nici la Campionatu Mondial din Rusia nu au asa ceva….

    0
    0
    1. Vine vremea rea, frig vreo cateva zile, dupa vor veni ploi, iar din aprilie trecem direct la canicula. Greu sa construiesti in conditiile astea, mai ales daca ai 3 muncitori din care 2 sunt necalificati iar unul e in concediu?.

      0
      0
  4. Alooooo conducerea !!!!!! Cand e gata stadionul UTA?????? La Arad tra sa joace UTA, nu la siria, rusine !!!!!!!??

    0
    0
  5. Imi pare sincer rau,pentru suporterii aradeni,ai UTA-ei,de prin tara!Capul face,capul trage!
    Situatia a fost gestionata absolut total gresit cu privire la drepturile de transmisie,nu mai are rost sa revenim si sa dezgropam mortii!Eu ma duc la Siria,daca pot,cu mare drag,oricand!Dar trebuie sa se termine odata!Am vazut emulatia,chiar daca pe Motorul si diferenta de a ne deplasa la Siria!Daca nici aceasta iarna blanda,ca si niciodata,din ultimii ani,nu au fost conditii de lucru propice,atunci in veci!Am impresia ca nici nu se vrea!
    Cred ca s-a vrut pe cine sa se dea vina,pe timpul urat!Ghinion!
    Falca arunca vina pe CNI,care construieste alte locatii,lejer,,la pas!Falca il primeste pe Florin ManeA,foarte apreciat de catre acest impostor distrugator de sport aradean!
    Nu suntem in stare de un mini-stadion de 12.000 locuri,timp in care Clujul lui Boc,cu „pupa-n curist”Falca,cu nanas Basescu,au aceleasi locuri,in sala de sport,cu aceeasi capacitate,dar acoperita!Pe noi ne ploua la Polivalenta si la Bazin Delfinul!
    Capitanos al nostru,Falcao,priveste in azimut,nefiind in stare sa isi termine cateva promise?
    N-or fii PSD-stii asi,dar UTA si recladirea ei si a stadionului a promis-o Falca!
    Cat despre ciuma rosie PSD,altadata!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button