Fotbal juniori

În aprilie, la Arad, o echipă de fotbal de 2008 și mai mică își ia biletele pentru finala de la Viena: Chelsea e campioana en-titre!





Academia Ladislau Broșovszky aduce în orașul nostru una dintre cele mai importante competiții globale rezervate fotbaliștilor născuți în anul 2008 și mai mici, Champions Trophy U 10. Pe 21 aprilie, pe terenul „Broșovszky – CPL”, din Grădiște, participantele se bat pentru un loc la turneul final de la Viena, programat între 15 și 17 iunie, unde se va juca cu trofeul pe masă.

Competiția de la Arad e organizată în sistem Open și la ea poate lua startul orice formație din țară și chiar străinătate, singura condiție fiind achitarea a 70 de euro în contul Academia Broșovszky, str. Tudor Vladimirescu nr.17-19, IBAN RO11BUCU1011215954018EUR deschis la Alpha Bank România , cu detaliile de plată: CT Arad – numele clubului participant.

Numărul formațiilor participante va fi dictat de cererea existentă. „Vor fi minim 16, maxim 20 de echipe ce vor lua startul la această competiție. În funcție de asta, vor exista patru grupe de calificare, de către 4 sau 5 echipe fiecare, iar câștigătoarea va fi printre cele 128 de formații ce pleacă în Capitala Austriei la mijlocul lunii iunie. Din câte știm noi, sunt 50 de turnee de acest gen în toată Europa, plus două în China, iar o parte dintre finaliste, vorbim despre grupări puternice din Europa, ca Juventus, Manchester City, AS Roma, Barcelona sau altele, au parte de wild-carduri. Ca să vă dați seama de dimensiunea întrecerii, vă spunem doar că londonezii de la Chelsea sunt campionii en-titre, iar în 2016, trofeul a mers la Lisabona, la copiii Benficăi. Pentru Academia Broșovszky e onoare că poate aduce la Arad o competiție organizată sub egida UEFA. Facem tot posibilul să contribuim la creșterea nivelului fotbalistic juvenilor în orașul și județul nostru, iar cu acest Open facem, zicem noi,  o bună propagandă”, spune Rolland Szabo, președintele Academiei Ladislau Broșovszky. De altfel, gruparea „negru-verde” e prima înscrisă la start cu echipa pregătită de Vasilică Georgiu și Marius Ciubăncan.

OTP Bank Romania, noul partener al Academiei Broșovszky: „Contribuție la dezvoltarea competențelor și abilităților tinerilor”

Începând cu acest an, Academiei Broșovszky are un nou partener în organizarea evenimentelor majore. OTP Bank Romania s-a implicat în organizarea ediției a patra a Cupei Ladislau Broșovszky, urmând să pună umărul și la buna desfășurare a competiției de pe 21 aprilie. „OTP Bank Romania se implică activ în campaniile de responsabilitate socială. Vrem să contribuim la dezvoltarea competențelor și abilităților tinerilor prin oferirea unor oportunități de educație, formare și activitați sportive. Susținem aceste demersuri atât prin fundația noastră, Dreptul la Educație și OK Center, primul centru de educație financiară nonformală din România, cât și prin partea de sponsorizări. Cupa Broșovsky a fost o ocazie pentru noi să sponsorizăm tineri cu vârste de la 5 la 11 ani, care au ales un stil de viață sănătos prin practicarea fotbalului. Am fost plăcut impresionată să văd participând la acest eveniment copii cu vârsta de 5 ani, ei ajungând să fie implicați în diverse competiții, chiar și la nivel internațional, cum a fost și cupa Brosovsky. Astfel, ei au ocazia sa își etaleze talentul și să intre în competiție pentru un loc pe podium. Deși foarte focusați pe joc și pe tactică, în momentul premierii se putea simți emoția și bucuria lor, atât în glas, cât și în gesturi. Sperăm ca acest eveniment să atragă cât mai mulți copii spre sport și spre un stil de viață sănătos. Vom fi alături de Academia Broșovszky și la următorul eveniment, unde sperăm să ne bucurăm de o participare în număr cât mai mare și din partea locuitorilor din județul Arad”, a spus Monica Mihuț, Agency Manager Arad.

Ceilalți parteneri ai puternicului turneu de pe 21 aprilie sunt Sailing Pass, RAVA, GISCAD și MANTUA.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button