Handbal

Previzibil fără trei dintre „piesele” grele: Crișul Chișineu Criș – FC Argeș 20-26





Partida disputată în devans, în cadrul rundei cu numărul 18 a Diviziei A la handbal feminin, le-a prins cum se putea mai rău pe fetele de la Crișul Chișineu Criș. Acestea nu au putut conta pe trei dintre „piesele grele” în compania fruntașei FC Argeș, care nu a avut mari probleme în a se impune pe parchetul Polivalentei arădene.

Fără liderul marcatoarelor, Ligia Puț (aflată la înmormântarea bunicului), Sas (care și-a susținut competențele la BAC) și Morariu (accidentată), „alb-albastrele” au improvizat mult la nivel de interi și asta a contat decisiv în stabilirea câștigătoarei. Extremă de meserie, Mihaela Cherecheș a încercat să compenseze – oarecum – prin experiența lipsa elevelor sale de la 9 metri, dar rezultatul nu a fost cel așteptat.

După 10-13 la pauză, avantajul formației din Trivale s-a dublat până la final și, astfel, tabela s-a oprit la 20-26. „Chiar dacă am făcut tot posibilul să suplinim lipsa jucătoarelor absente nu am reușit. În weekend nu aveam disponibilă nicio sală de sport la Arad din pricina diferitelor competiții, așa că – practic – am sacrificat acest meci. În formula completă, sau măcar cu una-două dintre cele două jucătoare absente la linia de 9 metri altfel ar fi fost deznodământul partidei. Să sperăm că se va aproba construcția unei săli de sport la Chișineu Criș din fonduri guvernamentale, pentru a ne putea desfășura activitatea în condiții normale”, spune Florica Boldor, antrenor al fetelor de la Crișul, alături de Mihaela Cherecheș.

Pentru Crișul au jucat și au marcat azi: Boldor 11, Cherecheș, 3, Petruse 3, Mîrcă 1, Iuga 2, Pop,  Corha, Salata – Vartolomei, Lucușa, Haidu.

Runda viitoare, pe 3 martie, handbalistele de la Crișul joacă la Oradea, în compania unei alte formații din prima parte a clasamentului.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button