UTA Arad

Basarabeanul Roșca debordează de optimism: „Să câștigăm tot și, de ce nu, să jucăm barajul pentru Liga 1!”





De la revenirea din cantonamentul de la Moneasa, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc a mai făcut o singură achiziție pe singurul post considerat deficitar de Cristian Todea. Sigur, la un moment dat, „principalul” arădenilor și-ar mai fi dorit chiar doi fundași centrali cu ceva experiență, dar bugetul de salarii i-a permis să-l aibă doar pe Mihai Roșca.

Originar din Republica Moldova, apărătorul de 23 de ani (pe 26 martie) are în spate trei sezoane în prima ligă din țara natală, la Dacia Chișinău, AC Chișinău și Dinamo-Auto, dar și prezențe în culorile naționalelor Under 19 și Under 21. „Îi mulțumesc impresarului meu, Augustin Goian, dar mai ales UTA-ei, conducerii, staffului tehnic, că a avut încredere în mine. M-am acomodat repede, sunt pregătit să debutez chiar sâmbătă dacă e nevoie de mine. Fiindcă în Republica Moldova campionatul s-a încheiat în noiembrie, am avut o pauză destul de mare, în care m-am pregătit doar individual. Dar, de când sunt la Arad, am prins antrenamente serioase și sper ca forma fizică să fie bună”, spune proaspătul utist.

Roșca a recunoscut că nu a știut mare lucru despre UTA înainte de a accepta oferta acesteia, dar că, încetul cu încetul, se pune la punct cu toate. „Nu am văzut meciuri din Liga 2-a în Republica Moldova, dar de când sunt aici m-am mai uitat pe internet. Așa am văzut ce înseamnă UTA și atmosfera pe care o fac suporterii săi, cum rar o întâlnești. Sper să aibă încredere în noi că vom face meciuri bune”, a adăugat basarabeanul.

Acesta și-a depus actele pentru obținerea cetățeniei române și are gânduri extrem de optimiste când vine vorba despre noua sa echipă. „Sper să facem o parte secundă cât mai bună de campionat, să câștigăm toate meciurile și, de ce nu,  să jucăm barajul pentru Liga 1”, e mesajul lui Roșca, fotbalistul remarcându-se deja prin sfaturile pe care le dă chiar în timpul jocurilor colegilor de compartiment, în special celor mai tineri.









9 comentarii

  1. Dar celelalte echipe nu mai joaca? Nu mai fac puncte? Sunt 17 puncte pana la locul 3 si 16 meciuri de jucat…

    0
    0
  2. Si echipele din fata pot pierde puncte, de ce nu?
    Dar totusi sa fim realisti…
    Haideti sa -i sustinem pe baieti!!!

    0
    0
  3. Am ajuns sa-i dau dreptate lui Giro, pentru ca pare printre putinii care a ramas ancorat in realitate si nu s-a prin in hora asta a optimismului fara fundament in realitate. Toata lumea vede o echipa perfecta, fara minusuri si cu jucatori exemplari, cand de fapt realitatea este diferita. Si nu trebuie sa fii mare specialist sa vezi asta. Hai UTA!

    0
    0
    1. @TaiPan….Am trait sa o vad si pe asta!!!!!!!!!!!!!Toti ne dorim (si sunt absolut sigur de asta),victorii si rezultate bune,fara greseli.Acum,poate ca exagerat spun,ma inspaimanta acest Heirupism ‘batem tot’ si iar defilam,ba chiar mergem si la baraj.Doamne ajuta,asa sa fie,dar pana atunci hai sa invingem maine pe Clinceni.Inotdeauna meciul care urmeaza este cel mai important,apoi mai vedem…
      Hai UTA!

      0
      0
  4. Pentru inceput, sa se termine cu un rezultat pozitiv meciul cu Academica. Parca e acelasi entuziasm desantat de la inceputul campionatului.

    0
    0
  5. Asta cu locul de baraj este o utopie, dar pe băiat il ințeleg, doar n-o să declare că iși dorește să se salveze de la retrogradare.
    Să ajungem noi să jucăm un fotbal cât de cât plăcut și eficient și cred că majoritatea suporterilor vor fi mulțumiți.

    0
    0
  6. Si daca baietilor le merge bine la inceput,prind curaj si nu pierd nimic pina la sfirsit?Mai sint echipe care n-au pierdut inca in campionatil lor iar altele un campionat intreg.Macar sa visam frumos.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button