UTA Arad

Poenaru: „După pauză am fost mai concentrați și am pus în practică ceea ce am lucrat în ultima perioadă”





La rândul ei, Academica Clinceni a cucerit Cetatea Șiriei și i-a produs UTA-ei cel de-al cincilea eșec intern al stagiunii. Ilfovenii au fost conduși încă din minutul 10, dar au făcut o a doua repriză excelentă și au întors rezultatul prin reușitele semnate Găină, Blejdea și autogolul lui D. Popa.

Bucuria a fost imensă în tabăra „roș-albaștrilor”, care, la fel ca „Bătrâna Doamnă”, merg pe un lot format din mulți tineri. De altfel, ambele combatante au început meciul cu patru fotbaliști Under 21 pe teren. „După o perioadă în care am muncit foarte mult în condiții nefavorabile nouă, se pare că astăzi ne-a ieșit și am pus practică ceea ce am lucrat. E adevărat, mai mult în a doua repriză. Sunt foarte mulțumit de a doua parte a jocului, deși chiar și în prima repriză am făcut lucruri bune, dar ne-a lipsit finalizarea. După pauză ,am fost mult mai concentrați și jucătorii care au intrat au făcut diferența. Știam că întâlnim o echipă ca a noastră, aflată în reconstrucție, care va avea atitudine și ne va pune probleme. Cunoșteam și unii jucători de la UTA, jucători care puteau face diferența. Ne-am luat măsuri și se pare că a ieșit bine pentru noi”, a spus Ilie Poenaru, antrenorul Clinceniului începând cu primele zile ale noului an.

Poenaru a mai recunoscut și că jucătorii care au venit de pe bancă pentru echipa sa au făcut diferența, dar a și explicat de ce stelistul Vlad Mihalcea nu a fost printre titulari: „Așa am considerat eu după cele întâmplate în cursul săptămânii. El nu s-a antrenat sută la sută din pricina unor probleme medicale, dar a avut de susținut și ceva examene. Nu era pregătit să evolueze 90 de minute, așa că l-am introdus pe parcurs”, a adăugat Poenaru, care a vorbit și de celălalt „decar” prezent pe teren azi: „Am vorbit puțin cu Darius (n.a. Buia), îl știu destul de bine, căci l-am antrenat și am fost coleg de echipă cu tatăl său. E un copil bun care a trecut prin perioade grele, cu calități foarte bune, dar trebuie avut răbdare cu el. Eu cred în potențialul său, ar merita să joace mai sus, dar depinde și de el, de felul cum se pregătește și evoluează în meciurile oficiale”.

În fine, Poenaru a spus că victoria de la Șiria nu schimbă cu nimic perspectiva în ceea ce privește mini-returul Clinceniului. „Nu avem nicio presiune din partea conducerii. Sigur, aceasta ne-a spus că ar fi bine să rămânem în primele șase echipe ale campionatului până la final și să reconstruim echipa în jurul tinerilor, dar eu și jucătorii parcă ne dorim mai mult. Sperăm să și putem”, e concluzia fostului fundaș de bandă.









8 comentarii

  1. Mulțumiri celui care a postat videoul cu stadionul, din ce vedem slabe șanse să să termine in 2018 cum a zis falca, sincer după mărimea tribunelor mă îndoiesc că vor fi 12500 de locuri, Clujul are sala de sport cât e stadionul UTA!

    0
    0
  2. Se lucreaza de cind era U.T.A in liga a 4 a E clar avem nevoie de un investitor serios Un om cu adevarat intresat de prefornanta Si sa fim obiectivi Unul care sa tranforme echipa intr-o forta dar si intr-o afacere profitabila care sa vinda si sa cumpere jucatori peste valoarea a ceea ce a vindut sa nu se simnta plecarile unor valori cum sunt Man si Petre Modelul C F R Cluj cel mai bun exemplu

    0
    0
  3. Votatil fratilor ca e cel mai bun,pentru uni Aradeni ce au vreo doua borduri schimbate in fata casei dar nu vad ca acest oras e pe cale de disparitie.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button