UTA Arad

Utiștii s-au simțit privați de un penalty: „Dacă reușeam să egalăm, aveam motivația și imboldul să și câștigăm” + VIDEO





Stafful tehnic utist a operat prima schimbare în partida cu Clinceniul după 74 minute de joc. Mijlocașul Petra i-a lăsat locul în teren lui D. Popa, iar atacantul sosit de la Birmingham a avut nevoie de 80 de secunde pentru apărea periculos la finalizare, la scorul de 1-2. Utistul de 20 de ani a primit o pasă de la Curtuiuș, a pătruns până în 7 metri, pe zonă centrală, iar Răuță pare să-l incomodeze din spate în momentul când se pregătea să șuteze.

„Centralul” Ilyes nu a ezitat deloc și i-a arătat „galbenul” lui Popa pentru simulare. Protestele au spectatorilor de la Șiria au fost inutile, cum și remarcile lui Cristi Todea de la finalul partidei nu mai țin de cald. „David a avut mingea în fața porții, cred că a fost penalty. Din păcate, domnul arbitru a considerat că a fost simulare. Dacă se dădea 11 metri și reușeam să egalăm, aveam motivația și imboldul să și câștigăm”, a spus „principalul” UTA-ei.

Mai jos, puteți urmări faza din minutul 75, la care arădenii par să ceară, pe bună dreptate, lovitură de la 11 metri:

17 comentarii

  1. E bine ca s-a gasit vinovatul pentru infrangere si pt jocul prost. Si mai bine era daca se acordau 3-4 lovituri de la 11 m in favoarea aradenilor. ???

    0
    0
  2. E simulare. Este atins, dar nu este impins, lovit. El atinge ultimul mingea din cate se pare, de ce nu suteaza? Am avut aceasta problema si un tur, antrenorul e responsabil sa corecteze mentalitatea

    0
    0
  3. Meseriașul da cu stângu in dreptu .vezi daca ești obișnuit doar cu terenul ala bun din birmingham .pe asta de la Siria mai sare si mingea

    0
    0
  4. Iar arbitrii ne-au furat,terenul acelasi prea mic,iar si mereu alte probleme!Vant din pupa,din fata.frig….La un moment dat,prin peluza 1,vis-a vis de galerie,vedeam alt meci!
    Sterili,fricosi,blazati,cu bocancii incarcati,maxim 2 pase legate,a 3-a record!De la mijloc ,in loc de constructie,bubuiala inainte,in cazul ca ajunge la Curtuius!Limitat!Pac-pac!Sa scape de ea rapid!Normal cand ai exclus mijlocul!
    In repriza a 2-a,nu mai stiai cine si ce posturi joaca?Haos total!
    Introduci inca 2 atacanti,pe David si Toma,de forma,care in loc sa fie atacanti,sunt mai jos de mijloc,atunci cand suntem condusi acasa,ramanand cu Buia(sa vezi cand se satura de batjocura)si nu ii veti mai putea tine nici pe el nici pe restul!
    Tineti-l pe Curtuis!Tabla chioara,tinichea margaritar!Ratangiu cu realizari deosebite.Ne-a lasat in 10 cu Poli,fara sens!Si multe altele!Ca si atacant,criminal.
    Totul perfect!Primul antrenor care capaciteaza ca trebuie trecut pe banca,este cel care pricepe ca UTA nu asigura titularizarea lui Curtuius!Si a nimanui!De acolo s-ar incepe!Curtuius nu ajuta,ci incurca!Perimat!
    Un antrenor serios adus la UTA,nu l-ar include nici macar in lotul largit!
    Astazi este deja Duminica,tacere!Vom vedea schimbari,saptamana viitoare!Pa!

    0
    0
    1. Iar ti-ai schimbat parerile. Pana mai ieri antrenorul era cel mai bun. Cantonamentul a fost foarte bun etc. Si acum o dai la intors! Doar conducerea e imaculata si isi dovedeste profesionalismul non-stop. Asa-i, maestre al razgandelii?

      0
      0
  5. Nu mai merg,nu mai vreau!Punct!Ma simt umilit mereu!Am mers in mlastina de pe Motorul,am mers la umilirile din Siria,am mers unde am putut!Nu mai vreau!Nu mai vreau sa fiu batjocura nimanui!Imi voi face abonamente mai departe,pt ca asa consider normal!Am mers mereu la Timisoara,dar ma opresc aici!Nu mai vreau sa-si bata joc nimeni de buna mea credinta.
    Astazi,la Siria,intr-un mic rucsac,am avut o sticla de ceai cald.pt copilul meu!
    A trebuit sa-l arunc pe dreapta!Cu niste umflati de bodyguarzi.Timp in care,betivani intrau cu alcool,sau rupti de beti!
    Nici o problema!Luni mi-am predat abonamentele.la sediu!Nu mai am nevoie de ele!
    La revedere!

    0
    0
  6. Nici cind se da faza in clar nu putem aprecia corect. A fost 11 metri la Popa. La 2-2 nu se stie ce urma.

    0
    0
  7. La aceasta faza, nu a fost 11 m ci simulare, imi pare foarte rau dar arbitru are dreptate si deci, decizie corecta !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button