Baschet

Ieșire rușinoasă din Cupă: CSM Satu Mare – FCC ICIM Arad 91-62





În cea de-a doua semifinală a Cupei României la baschet feminin, FCC ICIM Arad a pierdut fără drept de apel (62-91) în fața fetelor de la Satu Mare. Cu excepția primului sfert, „galben-albastrele” nu au ținut pasul cu un adversar mult mai motivat și dezinvolt.

Jucătoarea meciului a fost chiar…arădeanca viceliderului Ligii Naționale de Baschet Feminin, Andra Mandache. Aceasta a reușit nu mai puțin de 17 puncte (1×3), 8 recuperări și o pasă decisivă, fiind secondată de Harrison cu 17 puncte (2×3), 4 recuperări și o pasă decisivă și Porchia Green cu 13 puncte (1×3), 2 recuperări și 4 pase decisive.

Dincolo, doar Poole (19 puncte) și Nagy (12 puncte) s-au ridicat cât de cât la înălțimea situației. În rest, pentru FCC ICIM Arad au mai marcat: Coker 9 puncte, Wingate 8, Ferenczi 8, Hadzovic 4, Ciotir 2. Accidentată, Matea Tavic nu a evoluat din nou.

Marea finală a Cupei României se joacă duminică, între gazdele de la Sepsi Sfântu Gheorghe, care au trecut cu 79-62 de SCM Timișoara și CSM Satu Mare, ajunsă după 7 ani în luptă directă pentru trofeu. Partida începe la ora 17,30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport 4.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button