X
    Categories: Șoimii Lipova

Rămân fără victorie în amicale, urmează Lugojul: Șoimii Lipova – Viitorul Caransebeș 1-2 +foto

Echipa Caransebeșului reînviată sub numele de Viitorul are misiunea de a promova la finalul prezentei stagiuni în Liga 3-a, acolo unde va da peste Șoimii Lipova. Deocamdată, cele două echipe s-au duelat într-un amical, disputat la Arad, pe „Șega”, iar câștig de cauză a avut viceliderul din Caraș.

Acesta a deschis scorul încă din minutul 16, printr-un șut în vinclu trimis de Neagu. „Șoimii” au avut replică și doar ratările  semnate Himcinschi (din fața porții), Vasinc și Filimon au făcut ca tabela să nu mai sufere modificări până în minutul 60. Atunci, au înscris tot oaspeții, prin Nicola, dar nu înainte ca S. Popa și Trabalka să rateze alte două situații mari, din gura porții. Totuși Kevin Trabalka a redeschis meciul, printr-un lob din 8 metri după pasa lui Deta, însă apoi, și pe fondul schimbărilor, nu au mai fost ocazii mari de gol la poarta lui Birăescu. În schimb, Nicola a mai trimis un șut periculos, ce a întâlnit bara laterală.

În urma acestui rezultat, Șoimii Lipova rămâne fără victorie în amicalele iernii, după eșecurile cu UTA și Caransebeș și remizele cu UTA Under 19, Pecica și Cermei. Cu toate astea, Flavius Sabău nu e deloc îngrijorat în perspectiva partidelor pe puncte. „Nu contează rezultatele din amicale, ne dorim să câștigăm meciurile pe puncte, așa că nu sunt îngrijorat. Și azi am arătat foarte bine, am avut mult mingea, am avut multe ocazii de poartă, chiar din șase metri. Am luat goluri pe greșeli copilărești pe care sunt sigur că nu le vom repeta în campionat, vom corecta scăpările de astăzi. Ne apropiem de adevăr, muncim mult și pe partea defensivă. Sunt mulțumit de lot, chiar și de juniori, dintre care mulți sunt sunt încă mici, dar vor crește și ei…Sper ca în retur să stăm mai bine, să facem mai mult decât în toamnă”, a spus antrenorul principal al „alb-albaștrilor”.

Lipovanii o întâlnesc sâmbăta viitoare pe Lugoj, în Banat, iar derby-ul cu Cermeiul, de peste două weekenduri (ca și toate partidele de pe teren propriu din returul Ligii a 3-a) va avea loc vineri, la Pâncota.

Formații:

Șoimii: Iliescu – Iova, Calvin, Vasiu, Lupșe – Jichici, S. Popa – Poiană, Vasinc, Filimon – Himcinschi. Au mai intrat: Dobrean, Dulap, Kocsis, Trabalka, Deta, Duță, Pașcu, Tiponuț.

Viitorul: Birăescu – Imbre, Covăsală, Bălan, Negrei – Stoichescu, Bloju, Marițescu, Dumitru – Avramovici, Neagu. Au mai intrat: Nicola, Al. Ciucur, Nicoară, Megheleș

Arbitri: Mircea Ardelean-Alina Mihoc, Casian Cășuț

 

galerie foto

Facebook Comments
3
0
lucian :

View Comments (22)

  • Adevăratul club uta find pe marginea prăpastiei lau lăsat sa moara pt ca cei doi conducători deja ii făcuse clubul cel nou uta bd

  • Si au pușcat doi iepuri deodata echipa de seniori pt atletico si a desființat clubul rival. Suporterul arădean numai având unde vedea fotbal a adoptat acest club . la început putini cu trecerea timpului tot mai multi pana am ajuns sa credem aproape toți ca acest club este uta

  • Pe ei acum ii interesează doar sa poate vinde ceva nu ii interesează campionatul sunt fix ca si gigi cu Lazio nu e important sa ne calificam ci poate mai vindem ceva

  • Am vrut sa fac o gluma dar mi-e teama ca nu ca fi luata asa si nu vreau sa-mi aprind lumea in cap .

  • Nu depind de nimeni doar ca nu vreau sa fac o gluma pt ca asta ar fi fost o gluma iar lumea sa inteleaga altceva .

  • Nick ai perfecta dreptate, o analiza perfecta din punctul meu de vedere, cu mentiunea ca Meszar a reusit sa faca niste sute de miii fara sa investeasca nici un leu, ma deranjeaza ca cei de la SCU il idolizeaza pe Meszar de parca ar fi ultimul om care poate tine clubul in picioare, pe cand el este interesat de profit. Poate va iesi adevarul la iveal.

  • Ce porstie, nimic si nimeni nu sta intr-un singur om. Oricine poate fi inlocuit, ca doar nu va conduce Meszar pana dansi batranete.