Fotbal judetean

Cu mici excepții, arbitrii arădeni de Liga 4-a au trecut testele susținute în weekend!





Mai sunt două săptămâni până la reluarea meciurilor pe puncte în Liga 4-a, iar arbitrii arădeni au fost chemați la testări de Comisia Județeană condusă de Răzvan Cadar. S-au prezentat 27 de arbitri și arbitri asistenți, între care doar patru nu au îndeplinit baremurile. Surpriza neplăcută a venit de la Alin Bolcaș, care fusese desemnat „centralul” anului 2017. Acesta a căzut teoria, alături de asistentul Tudor Groșan, în timp ce la testele fizice nu s-au descurcat Sorina Betea și Călin Mateuț.

Toți cei patru au șansa revanșei chiar în acest weekend, când – dacă vreme o permite – e programată testarea „fluierașilor” de Liga a 5-a și a 6-a. „Teoria o dăm sigur, doar testele fizice ar putea fi amânate de starea vremii. În rest, vrem să-i felicităm pe cei care au trecut testele, iar celorlalți baftă la retestare. După cum se vede, Comisia nu face concesii pentru nimeni, chiar dacă nu e prea plăcut nici pentru noi că arbitrul anului 2017 nu și-a luat din priam testele. Dar, după cum am spus, se poate revanșa chiar în weekend, atât el, cât și ceilalți”, a menționat Răzvan Cadar, sprijinit la testări de toți membrii CJA, Marius Alexa, Leontin Buda, Corneliu Tiulea și Romulus Tănăsescu.

Din păcate, au existat și arbitri care nu s-au prezentat la testările din weekenul precedent și care chiar ar putea face un pas înapoi începând din partea a doua a stagiunii 2017-2018. „Cristi Burza și Radu Bîtea ne-au comunicat că, din motive personale, nu ar mai dori să facă parte din corpul de arbitri de Liga 4-a. De la aceste testări au mai absentat, fiind plecați din localitate, și Flavius Bădică și Alin Deac, sperăm ca pe ei să-i putem <<recupera>> cumva. Trebuie să recunoaștem că nu stăm prea bine numeric în special la capitolul <<centrali>>, dar ne vom descurca, nu se pune problema”, ne-a mai mărturisit Cadar.









2 comentarii

  1. Din pacate asa se intampla cand cja acorda premiul pt cel mai bun arbitru la cine nu a meritat, dovada sa vazut la testarea de acum , ce folos ca va lua a 2 oare e o pata neagra pe cv lui bolcas plus a celor de la comisie care au avut mare incredere in el

    0
    0
  2. CULMEA ARBITRAJULUI- Sa-ti elimini nevasta din pat pentru…SIMULARE.

    ARBITRUL
    Este o meserie de …ELITA
    Lasata „dar” din tata -n fiu
    Dar cind e pe teren , nu stiu
    De ce doar mama-I pomenita

    SARMANUL ARBITRUL….!!! S-a accidendat, atunci cind a cazut pe ginduri….

    Toata lumea da-o spaga
    Pentru ,un pic de arbitraj
    Stiu ca-ti trebuie curaj,
    Si sa ai lipsa o doaga

    ARBITRUL ….Este un fel tap ispasitor…O victima sa-i plingi de mila….!!!!

    Doar uniti , salvam noi arbitarjul
    Multe echipe au fost furate
    SA AJUNGA UNDE TREBUIE MESAJUL
    Si sa speram ca va fi – DREPTATE-

    Arbitrilor din ARAD
    Le urez numai DE BINE
    Sa fluiere cit mai bine
    Pe teren si nu la ……{ciine}

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button