Șoimii Lipova

Fundașul Dulap ridică la opt numărul achizițiilor iernii la Lipova





Odată cu împrumutul lui Bercu la Pecica, Șoimii Lipova și-a eliberat un loc în centrul defensivei, care a fost ocupat oficial astăzi. După ce s-a depărțit de Școlar Reșița și nu a căzut la o înțelegere cu liderul Șirineasa, Răzvan Dulap a semnat contractul cu formația lui Flavius Sabău.

Fundașul central de 23 de ani se află la a doua aventura la o grupare arădeană. El a început stagiunea trecută în tricoul Pîncotei lui Massone, după care și-a legat destinele de ASA Târgu Mureș. În tur a evoluat sub comanda lui Doană și Oprița, la Reșița, însă cea mai bună perioadă a carierei sale a petrecută în tricoul celor de la Universitatea Cluj, în Liga 2-a.

Odată cu transferul lui Dulap, numărul transferurilor din tabăra lipovană ajunge la opt. Tot de la Reșița au mai venit mijlocașul Cristian Poiană și atacantul Fabian Himcinschi, iar Cristian Dobrean a fost împrumutat de la UTA. Restul noutăților le consemnăm la capitolul juniori, respectiv fundașul Raul Iova și mijlocașii Erik Tiponuț, Dennis Rusu și Marius Duță.

Șoimii Lipova ar trebui să înceapă sâmbătă, la Lugoj, returul Ligii a 3-a la fotbal, dar etapa ar putea fi amânată în toate seriile din cauza căderilor abundente de zăpadă.

5 comentarii

  1. Sunt îngroșate cele 7 nume + subiectul articolului =8 so dont try to be funny when You are just ridiculous?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button