Liga a 2-aLiga a 3-a

Vremea rea oprește fotbalul! UTA și Cermeiul se întâlnesc în amical, Lipova se duelează din nou cu Pecica





Surse de încredere din Comitetul Executiv al FRF, reunit la această oră în ședință, ne-au dezvăluit că fotbalul se oprește la toate nivelurile în acest weekend. Din pricina vremii potrivnice, etapele de Liga 1, Liga 2-a și Liga 3-a vor fi amânate, condiții în care grupările implicate sunt nevoite să-și refacă programul pentru finalul de săptămână.

UTA, care ar fi trebuit să se deplaseze, vineri, la Mioveni a provocat-o pe Lunca Teuz Cermei la un amical, ce ar trebui să se dispute sâmbătă, la ora 11, pe terenul sintetic „Șega”. Testul dintre cele două echipe „alb-roșii”, care s-au mai înfruntat și acum o lună de zile la Cermei (scor 1-0 pentru divizionara terță, prin reușita lui Sulea) va fi urmat de cel dintre Șoimii Lipova și Progresul Pecica. Și aceste formații s-au mai duelat în această iarnă, rezultatul fiind un spectaculos 3-3. În schimb, sebișenii așteaptă decizia oficială a FRF, managerul Călin Cojocaru gândindu-se chiar să le dea liber elevilor săi în acest weekend dacă meciul cu Deva va fi amânat.

Revenind, cermeianii ar fi trebui să o găzduiască pe Giarmata sâmbătă, iar Lipova s-ar fi deplasat în aceeași zi la Lugoj. Dacă Liga 2-a va continua în weekendul 9-11 martie cu etapa cu numărul 24, în care UTA primește vizita celor de la Hermannstadt, eșalonul trei va începe cu prima etapă a returului.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button