National Sebis

Depășiți pe final peste Graniță: Mako – Național Sebiș 2-1





Până la urmă, a existat o echipă arădeană angrenată în competițiile FRF ce a disputat un meci amical în acest weekend. Dacă UTA, Cermei și Lipova s-au bazat pe sinteticul „Șega”, care – însă – nu a fost adus în stadiul de a fi practicabil, Național Sebiș a trecut granița, la Mako, pentru a-și măsura forțele cu divizionara a treia maghiară.

Aici au fost așteptați ca în străinătate, pe un sintetic perfect curățat, rezultând o partidă foartă bună de pregătire. Sebișul a deschis scorul prin Săulescu, după o acțiune pe partea dreapta și a mai ratat și alte ocazii importante, prin Tătulea, Mărgărit, Enciu și Săulescu, iar pe final, când Călin Cojocaru a schimbat liniile, gazdele au revenit și s-au impus cu 2-1.

Formația de pe Crișul Alb nu s-a putut baza pe juniorii Pop și Vereș, care nu au avut împuternicire pentru a trece Granița și s-au antrenat separat acasă. „A fost un joc foarte util, după o săptămână de antrenamente pe zăpadă. Am jucat pe un teren sintetic curățat perfect, așa că am putut să ne facem jocul. Mă declar foarte mulțumit de primele 70 de minute, timp în care am condus cu 1-0 și am avut foarte multe ocazii. Am ratat apoi din fața porții de vreo trei-atri ori, suferim încă la finalizare. Este clar că mai avem de lucrat la concentrare și la execuțiile din postură de singur cu portarul. Am mai remarcat pasele foarte precise ale lui Onțel și, în general, o angajare totală a jucătorilor și o preocupare pentru joc. Apărarea s-a ținut și ea bine, am luat două goluri doar pe final, după schimbări. Primul dintre ele a venit pe o eroare de marcaj în careu, iar al doilea a fost un șut deviat ce a păcălit portarul. Începând de luni, vom pregăti deplasarea de la Petroșani, un meci extrem de important în vederea returului”, ne-a mărturisit managerul-antrenor, Călin Cojocaru.

La Mako, Sebișul a evoluat în formula: Poiană (60 Dagău) – Poștoarcă (70 Moise), Basic (70 Giuga), Dumitrache (70 Pîslaru), Siminic (70 Deliman) – Sz. Vereș ( 70 Rugină), Pintea (60 Onțel) – Săulescu, Ruță (45 Petculescu), Tătulea (60 Susan) – Enciu (60 Mărgărit).









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button