SondajeUTA Arad

Sondaj: Cum apreciați numirea lui Ionuț Popa în funcția de director tehnic la UTA?





Numirea lui Ionuț Popa în funcția de director tehnic la UTA pare să creeze discuții aprinse între suporteri. Vă propunem să vă dați cu părerea la sondajul de mai jos:









38 comentarii

    1. Sa nune facem iluzii sa nu avem deziluzii. Eram f entuziasti si in vara. Sa i uram succes si atat!

      0
      0
  1. Dl Popa este un personaj Made in Romania!!! Cu bune si cu rele ca noi toti !!Eu apreciezi la el spiritul cu care actioneaza la strictul necesar!!!! Iubeste si pe Adam si pe Eva daca este musai !!!!! Asa suntem cu toti 99:;9. Lá/suta !!! Cu el o sa avem numai de castigat noi cei neutrii restul NU !!!! Sí de acum incolo sa dea prima piatra ín el cel care nu a gresit niciodata !!!!!! Scuze de gresesli daca sunt EU sunt un suporter maghiar !!!!

    0
    0
    1. Aici nu-i vorba de greseli, aice e vorba de tredare si stiu bine ce spunt, Prin venirea lui conducerea a aratat dispretul fata de suporterii acestei echipe si o umilibta maxima , care dupa rezultatele dezastruoase este bomboana de pe coliva……pe mine m-au piedud ca suporter.

      0
      0
          1. ce inseamna asta?ce nu intelegeti ca si-a batut joc Falca de suporteri?! asta-i umilinta cea mai mare pe care o putea infaptui impotriva UTA, si este raspunsul lui la scandarile din tribuna, tipul este rasbunator…ce nu se intelege : ca UTA nu mai are bani si acuma lau trimis cu niste taitei pe Popa la inaintare dar daca o scoate cumva la liman pana in vara!? dar va dau o veste trista…Ionut Popa bu va fi salvatorul ci GROPARUL…SI VAD CA VOI ASTIA CE VA DATI SUPORTERI, NUMAI VOI SUNTETI SUPORTERII?! AVETI MEMORIE SCURTA, IAR ASTA CU CINE-I MAI UTIST CA ALTUL ESTE DOAR O PRESUPUNERE DE-A TA , AR FI BINE DACA SI TU AI FI SUFERIT PENTRU UTA , CAT AM SUFERIT EU CA SA POTI SA VORBESTI…

            0
            0
  2. Toti nu l-am suportat dupa meciul cu Poli, dar omul pare a fi meserias, uns cu toate…isi apara clubul care-l plateste. Acum sa-l lasam sa demonstreze daca iubeste UTA sau nu.

    0
    0
  3. Până treci puntea te faci frate și cu dracu.
    Pot să-i ințeleg pe unii că sunt supărați de numirea asta. dar hai să vedem in ce situație suntem…cu un pas in divizia C, fără finanțator, cu un lot cârpit, tânăr, fără experiență…să nu-l mai amintesc pe Todea, n-are rost. Avem mulți tineri care n-au cum să crească dacă pe bancă nu-i cineva cu experiență, care să știe ce să ceară de la ei.
    Am criticat conducerea de câte ori am crezut că au luat hotărâri proaste, dar in situația asta mi se pare o mutare bună,..cam ultimul as din mânecă, așa că situația trebuie gestionată cu multă responsabilitate din partea părților implicate.

    0
    0
  4. Ma bucur enorm de mult de numirea lui Ionut Popa in functia de director tehnic pentru ca la experienta pe care o are va reusi sa mobilizeze jucatorii si sa-i capaciteze la maximum, schimband in bine jocul echipei. Este un foarte bun psiholog, stie cum sa-si aproprie jucatorii, le inspira incredere in propriile forte. Sunt sigur ca va reusi la UTA multe lucruri pozitive. Cat despre suporterii care nu-l agreaza asta este problema lor si sper sa nu se manifeste in mod neadecvat la adresa lui . El este un antrenor profesionist si va cauta prin toate mijloacele sa-si apere clubul care-l plateste. Suporterii adevarati respecta antrenorul echipei lor favorite. Sunt sigur ca va demonstra ca meciurile in care Poli Iasi sau Poli Timisoara au invins Steaua sau Dinamo sunt rodul inteligentei lui tehnico-tactice. Succes Popica !!! Hai UTA !!!

    0
    0
  5. Eu personal nu as vrea sa il mai vad la UTA , dar in situatia actuala daca va fi bine vom vedea la sfarsitul de sezon ( a fost sau nu o alegere buna) daca vom retrograda TOTI vor avea o vina dar cea mai mare clar CONDUCEREA dupa prima gresala din tur cu „vedetele de liga 1” si acum cu popica si Todea. Daca va face treaba buna toti vom uita trecutul vrem ce e mai bine pt UTA si acum chiar nu stiu ce ar putea fi o solutie salvatoare in asa scurt timp si fara bani…

    0
    0
  6. De acord ca s-a comportat urat cu noi, suporterii UTA-ei, pentru asta trebuie sa isi ceara iertare public…..La nivel de echipa cred ca era nevoie de unul ca Popa, Todea cu tot respectul pentru el nu face nimic si nu are nicio reactie la echipa. Datoria noastra este sa fim alaturi de UTA.

    0
    0
    1. Corect! Daca are tarie de caracter, sa-si ceara scuze fata de noi in prima conferinta de presa. In rest, tot respectul, pare a fi o salvare iar CV-ul sau il recomanda. Dincolo de o lovitura de imagine (la acest nivel), acest I Popa stie sa apere interesul clubului de care e platit, si cred ca va da incredere jucatorilor in meciuri.

      0
      0
  7. Previzibila mutarea, dar buna: Ionut Popa va face treaba. Cat despre reabilitarea in fata suporterilor, eu propun ca inaintea meciului cu Sibiul sa-si rada mustata si atunci va fi iertat.

    0
    0
  8. Popa are șansa să demonstreze că e arădean cu adevărat! Fiecare putem avea și a doua șansă. Sper ca a învățat din greșelile lui și si-a dat seama ca nu putem fi fraieriți. La anul jucam și cu u Cluj. Per total după mine e un câștig pt echipa.

    0
    0
  9. Cred ca situati de astazi de la uta se datoreaza si faptului ca in arad nu avem un stadion corespunzator.Cu s-au simtit fostii divizionari A care au fost pina de curind la uta cind au fost dusi sa joace pe o arena dintr-o comuna,de dimensiuni reduse care ii ajuta pe cei ce se apara.Cind o fi gata noul uta va fi si o emulatie,o atractie mai mare pentr BATRINA DOAMNA.

    0
    0
  10. Toți vorbiți de circul făcut la baraj, dar cel mai urât lucru l-a făcut când era antrenor la Mioveni, și a cerut nici mai mult nici mai puțin retrogradarea arădenilor, pentru a se anula toate rezultatele făcute de UTA, el urmând să câștige 2 puncte, fiindcă pretendentele la promovare ne-au bătut, iar Mioveniului a făcut 0-0..cat de jigodie să fi sa ceri retrogradarea echipei din orașul în care trăiești?

    0
    0
  11. Dragi suporteri aradeni, cu tot respectul pt. voi, dar cu toate relele pe care le-a avut prin declaratiile date la nervi, dar asta nu este o scuza neaparat ca, orice jignire i sa adus la adresa lui, el nu trebuia sa afirme niste lucruri nelalocul lor despre UTA., dar totusi trebuie sa iertat pt. ca, altul mai bun acum la ora actuala ca antrenor si pe bani putini, nu gaseai si este singurul cu toate pacatele lui, care poate redresa UTA. pt. a se mentine in liga2a pt. ca are mana de fier si stie meserie . Deci ,eu ii urez mult succes si sa scoata UTA. din zona asta foarte periculoasa a clasamentului, a retrogradarii si de la vara vom mai vedea !!! Nu o sa ii fie usor cu atatia tineri fara experienta dar o sa razbeasca intr-un final !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Dar cine ti-a spus tie tampenia asta ca a venit pe “bani putini” ?
      Mai informeaza-te si dupa aia posteaza aberatii !

      0
      0
      1. Dar tu ALEX de unde stii pe cati bani a venid Popica la UTA ? Spre curiozitatea ta citeste interviul cu Ionut Popa

        0
        0
  12. Vai de noi,ce mai comentam acum de Popica,principalii vinovati sunt cei din conducere care au gresit cand a plecat Rosu si apoi au adus numai petarde expirate care vezi Doamne ne promovau fara probleme in liga 1,si am ajuns sa ne rugam a nu cadem in liga 3!Stadion nu avem ,jucatorii cu exceptia a cativa sunt fara experienta ,conducerea si staful is varza !

    0
    0
  13. SUPORT-er este o persona sau o unitate care sustine financiar clubul/ceilalti sunt umpluturi si ma gandesc
    ca nu se cade sa vorbeasca
    Popa- e un castig pentru UTA=pe unde a fost a facut treaba

    0
    0
  14. Idee buna venirea lu Popa la UTA ! Trebuia pus antrenor principal ,Todea e inexistent ca principal ! Dar totusi unde este sondajul?????

    0
    0
  15. Care suporteri ??? … drojdierii de la gardul cimitirului ??? Domnilor mai multa toleranta si intelepciune !!!
    Mult succes pentru domnul Popa !!! HAI UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button