X
  Categories: SondajeUTA Arad

Sondaj: Cum apreciați numirea lui Ionuț Popa în funcția de director tehnic la UTA?

Numirea lui Ionuț Popa în funcția de director tehnic la UTA pare să creeze discuții aprinse între suporteri. Vă propunem să vă dați cu părerea la sondajul de mai jos:

Facebook Comments
155
35
lucian :

View Comments (38)

 • Popa are șansa să demonstreze că e arădean cu adevărat! Fiecare putem avea și a doua șansă. Sper ca a învățat din greșelile lui și si-a dat seama ca nu putem fi fraieriți. La anul jucam și cu u Cluj. Per total după mine e un câștig pt echipa.

 • Cred ca situati de astazi de la uta se datoreaza si faptului ca in arad nu avem un stadion corespunzator.Cu s-au simtit fostii divizionari A care au fost pina de curind la uta cind au fost dusi sa joace pe o arena dintr-o comuna,de dimensiuni reduse care ii ajuta pe cei ce se apara.Cind o fi gata noul uta va fi si o emulatie,o atractie mai mare pentr BATRINA DOAMNA.

 • Toți vorbiți de circul făcut la baraj, dar cel mai urât lucru l-a făcut când era antrenor la Mioveni, și a cerut nici mai mult nici mai puțin retrogradarea arădenilor, pentru a se anula toate rezultatele făcute de UTA, el urmând să câștige 2 puncte, fiindcă pretendentele la promovare ne-au bătut, iar Mioveniului a făcut 0-0..cat de jigodie să fi sa ceri retrogradarea echipei din orașul în care trăiești?

 • Dragi suporteri aradeni, cu tot respectul pt. voi, dar cu toate relele pe care le-a avut prin declaratiile date la nervi, dar asta nu este o scuza neaparat ca, orice jignire i sa adus la adresa lui, el nu trebuia sa afirme niste lucruri nelalocul lor despre UTA., dar totusi trebuie sa iertat pt. ca, altul mai bun acum la ora actuala ca antrenor si pe bani putini, nu gaseai si este singurul cu toate pacatele lui, care poate redresa UTA. pt. a se mentine in liga2a pt. ca are mana de fier si stie meserie . Deci ,eu ii urez mult succes si sa scoata UTA. din zona asta foarte periculoasa a clasamentului, a retrogradarii si de la vara vom mai vedea !!! Nu o sa ii fie usor cu atatia tineri fara experienta dar o sa razbeasca intr-un final !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

  • Dar cine ti-a spus tie tampenia asta ca a venit pe “bani putini” ?
   Mai informeaza-te si dupa aia posteaza aberatii !

   • Dar tu ALEX de unde stii pe cati bani a venid Popica la UTA ? Spre curiozitatea ta citeste interviul cu Ionut Popa

 • Vai de noi,ce mai comentam acum de Popica,principalii vinovati sunt cei din conducere care au gresit cand a plecat Rosu si apoi au adus numai petarde expirate care vezi Doamne ne promovau fara probleme in liga 1,si am ajuns sa ne rugam a nu cadem in liga 3!Stadion nu avem ,jucatorii cu exceptia a cativa sunt fara experienta ,conducerea si staful is varza !

 • SUPORT-er este o persona sau o unitate care sustine financiar clubul/ceilalti sunt umpluturi si ma gandesc
  ca nu se cade sa vorbeasca
  Popa- e un castig pentru UTA=pe unde a fost a facut treaba

 • Idee buna venirea lu Popa la UTA ! Trebuia pus antrenor principal ,Todea e inexistent ca principal ! Dar totusi unde este sondajul?????

  • aici este la articol ... poate nu ti s-a incarcat modulul ... da un refresh ceva ...

 • Care suporteri ??? ... drojdierii de la gardul cimitirului ??? Domnilor mai multa toleranta si intelepciune !!!
  Mult succes pentru domnul Popa !!! HAI UTA !!!