X
  Categories: Glorii aradene

S-a stins din viață Emerich Hirmler

Seara de 5 martie a venit cu o veste tristă pentru sportul rege arădean. Emerich Hirmler s-a stins din viață la vârsta de 58 de ani, după ce a fost diagnosticat cu o boală gravă. Prea târziu pentru a lupta cu adevărat cu ea.

Hirmler s-a născut la 31 iulie 1959 și a fost unul dintre cei mai apreciați fotbaliști ai anilor ’70-’80. A evoluat în Liga 2-a pentru Strungul Arad (1977-1979), UTA (1979-1985 și 1986-1991) și Vagonul (1984-1986). A evoluat și pe scena Diviziei A, în sezonul 1980-1981, în tricoul „Bătrânei Doamne”. Fundaș central de meserie, „Imi”, cum îi spuneau prietenii și colegii, a fost „piesă” de bază și a echipei de Old Boy’s a UTA-ei, pentru care a încetat să mai joace doar după ce a aflat cruntul diagnostic.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

Facebook Comments
14
4
manager :

View Comments (11)

 • Imposibil!Nu pot sa cred!Stiam ca este bolnav grav,dar pana la deces.....?Si alti veterani ai UTA-ei,de care nu-si mai aduce nimeni aminte,sunt bolnavi si isi cumpara greu medicamente,ca pensionari ai diverselor intreprinderi de care apartineau,dar sunt paralizat de aceasta stire trista!Nu-mi gasesc cuvintele.
  Oare Dumnezeul fotbalistilor este drept?Incep sa cred ca nu!
  Nea Imi,sa te odihneasca Dumnezeu,acolo unde vei merge!Si sa veghezi macar apararea UTA-ei!
  All stars by UTA,oricand!

 • Nu s-a stins!Este mereu Emerich,IMI.Himmler!Nu s-a stins absolut deloc!Ba dimpotriva!
  Am inteles ca Dumnezeu l-a vrut la El pe Ciala, Brosi,apoi pe Kukla,pe Taucean.pe Sinescu,pe Baciu?Esti nedrept,Dumnezeule!
  Doamne Dumnezeule Mare!Ai ceva cu noi?Pentru ce ne pedepsesti?Cu ce ti-am gresit?
  Si daca ti-am gresit,iarta-ne te rog,Doamne.Ne-ai luat aproape tot.Ne blestemi acum cu Ionut Popa!Daca asa consideri,asa sa fie!

  • Giro te stiam de filozof..defapt toata lumea te stie, dar nu stiam ca esti si ateu pe langa..
   Odihnește-te în pace Imi!!!

   • @Giovanni,poate imi dai cel mai mic motiv ca sa iti dau dreptate!Eu sunt posibil filozof,dar posibil mai bine un ateu decat profitor ca si tine!
    Eu am crescut in Familia UTA,si imi respect jucatorii de care tu nu ai habar!
    De cate ori apare un asemenea comunicat,ca a murit un fost jucator,mai moare o mica parte din mine!Spre deosebire de tine,care vezi totul o afacere proprie!
    Decat ca si tine,mai catolic decat Papa,mai bine ca si mine!
    Spala-te pe dinti inainte sa vorbesti de fostii jucatori ai UTA-ei,trecuti in nefiinta!
    Bolovane!Oricat de ateu as fi,cred sincer ca acolo sus,cumva.se vor reuni si vor face o echipa mare!Sper cu tot sufletul sa nu le fii manager!

 • Să nu uitați să țineți un moment de reculegere la meciul cu Sibiul! E totuși un fost căpitan de echipă la UTA!

 • Dumnezeu sa te odihneasca prieten si drag coleg. Un om ,fotbalist si caracter deosebit.

 • Îţi mulțumesc pt.anii şi momentele frumoase petrecute ca fotbalişti şi prieteni împreuná. D-zeu sá te odihneascá în pace. Puşu.

 • Dumnezeu să-l ierte și să vegheze asupra ta .Odihnestete în pace suflet bun