SondajeUTA Arad

Sondaj: Cine va câștiga partida UTA – Hermannstadt?





Credeți că va reuși UTA să răstoarne calculele hârtiei după doar o săptămână de la venirea lui Ionuț Popa? Vă rugăm să răspundeți la sondajul de mai jos:

 

 









29 comentarii

  1. S-au suparat si au dat comunicat. Dar de ce nu au dat comunicat cand au fost refuzati de Miriuta pe bani multi? …sau cand a plecat Falub fara vreo explicatie? Oricum, atmosfera in tribune era mai frumoasa pe vremea lui Luca Alecu, era mai sud-americana (confetii, artificii). Acum unii dintre ei nici biletul la meci nu l platesc, prefera sa bea o bere la barul din Siria.

    0
    0
    1. Nu am fost de acord cu opinia SCU cu privire la domnul Ionut Popa, dar ii respect in continuare ca si utisti, asa cum ar trebui fiecare din noi. Nu inteleg pentru ce unii oameni inca improasca cu noroi prin comentarii galeria, care, pana la urma, de bine de rau, a fost mereu alaturi de echipa. Oamenii si-au spus punctul de vedere. Au acest drept si multa lume chiar le-a cerut sa isi expuna argumentele cu privire la alegerea lor. Mai departe, domnul Popa si-a cerut scuze si vad ca nu a mai existat o continuare pana acum a acestui conflict. Probabil si baietii din galerie s-au mai domolit putin. Sunt sigur ca odata ce antrenamentele vor incepe sa arate niste rezultate, in timp, aceasta antipatie va disparea.
      Totusi, va rog sa nu mai vorbiti aici de Luca Alecu si nici sa ii jigniti pe baietii care canta in peluza pentru ca nu asta e solutia… sa ne certam intre noi, utistii. Sunt utist vechi si va spun sincer ca pe vremea lui Luca era poate mai colorata galeria, dar membrii ei erau niste depravati in comparatie cu tinerii de acum si am trait sa vad cu ochii mei cum Luca impingea pe toata lumea deoparte daca nu canta, inclusiv copii imbracati in alb-rosu. Noua generatie a galeriei nu desconsidera pe nimeni si invita la implicare alaturi de ei. Am vazut la ultimul meci cu Poli acest lucru.

      0
      0
      1. Cat despre bilete, ai dreptate, nu cred ca platesc pe ele pentru ca majoritatea sunt abonati – un termen care a pierit de ceva vreme din vocabularul unora dintre suporterii. Pronostic pentru acest meci: X, cu mult noroc, dar si determinare. Forza UTA!

        0
        0
    2. Deci sa inteleg ca pentru tine si alti UTI-sti era mai important sa nu se dea acel comunicat ? Chiar incerc sa iti inteleg mentalitatea dar sunt depasit . Este ceva normal sa nu fi de acord cu decizia de al aduce pe mustata asta in fond pentru UTA nu a facut nimic bun doar rau .

      0
      0
  2. 1.FC Hermannstadt a pierdut un singur meci, la Satu Mare! 2.La meciul cu FCSB au fost supermotivati, spre deosebire de meciul de la Calarasi si cel urmator la Arad. 3.Daca UTA va iesi din aparare atacand, sibienii sunt f. periculosi pe contraatac, avand partu atacanti valorosi, care pot face diferenta.. 4.Meciul e deschis oricarui rezultat.

    0
    0
  3. deci Hermastadt este o echipa in forma si nici Popica nu o sa faca Minuni dar sa fim realisti!! intro saptamana nu faci mare scofala!!
    dar cu putin noroc poate poate surpriza etapei!!!

    0
    0
  4. Rabdare, multa rabdare pentru suporterii adevarati ai UT-ei!!! Cu rabdarea…trecem marea. Ne salvam incet de la retrogradare, apoi revenim unde trebuie sa fie UTA!!! In Liga 1!!! E minunat si daca facem egal cu Sibiul!!

    0
    0
  5. Asa este, sa zicem mersi daca facem egal cu sibienii , o victorie, ar fi o minune dumnezeasca, totusi prima sansa la victorie o are Hermnnstadt . Vom vedea ce va fi pana la urma duminica !!! Sa fie bine si sa termine cu bine !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA , HAI BAIETII !!!

    0
    0
  6. In meciul de pregarire cu Poli, in minutul 3 era deja 2-0 pentru Hermannstadt…Dl. Popa nu a uitat! …Sper sa puna accentul pe aparare.

    0
    0
  7. Sper ca in acest meci, mentalitatea tipic românească să-și spună cuvântul…adică sibienii să viseze incă meciul contra FCSB-ului și să ne trateze de sus….cred că-i singura noastră șansă.
    Cu un egal aș fi mai mult decât mulțumit in meciul ăsta.

    0
    0
  8. Pe vremuri toată lumea care venea la stadion ținea CU UTA nu erau atîtea răutăți eram uniți. Acuma toți își dau cu părerea si se jignesc reciproc ,asta inseamna a dezbinare. Hai sa îi dăm o șansă ȘI lui Popa ,va respect cu drag pe toți. Utist pînă la moarte

    0
    0
  9. Titlul sondajului era mai realist daca scriați ,,la cate diferență credeți că pierde UTA” …e așa mare diferență de valoare intre cele doua echipe, că o surpriză este imposibilă! Oricât de slab ar juca nationala de rugby a noii Zeelande, și națională noastră ar face meciul vieții, tot noua Zeelanda ar câștiga.. așa și aici, nici cu arbitrii gazdari , nici în superioritate numerică , nu-i putem bate pe Sibiu! Dacă în locul lui Mihalcea, in vara îl aduceam noi pe Pelici, acum nu eram favoriți la retrogradare!

    0
    0
  10. Din pacate vom pierde acest meci , nu exista liniste la echipa din cauza faraonului care la pus pe Popica antrenor , jenant !

    0
    0
    1. Pentru lipsa de liniste avem mai multe cauze, inclusiv reactia SCU, care dintr-o data a descoperit ca in DEX exista cuvantul ,,moralitate”.

      0
      0
      1. Esti iubitoru lui Falca ,cel ce face propaganda pentru el . Nu insemni nimic pentru mine nici like-urile care le primesti , hai sictir !

        0
        0
        1. Chiar ma bucur ca nu insemn nimic pentru tine. Problema voastra e ca va deranjeaza adevarul. Episoadele Salonta sj Covaci te duce cu gandul la moralitate. Si multe altele pe care sunt sigur ca le cunosti daca nu ai memoria prea scurta.

          0
          0
          1. dar cine era primar si a girat cu buna stiinta episoadele relatate, dezastroase din punct de vedere moral dar cu respectarea regulamentelor frf pentru perioadele respective fc uta sa avand continuitate,(istorie,identitate,palmares,traditie) cand comentati nu judecati efectul,judecati pe fond si incepand de ieri recuperarea celor din paranteza trebuie sa fie prioritatea tuturor- mai ales a primariei- si acelor care decid destinul acestui club pentru o reconciliere pe toate palierele a tot ce reprezinta UTA

            0
            0
        2. Like-uri își dă singur că e singur in lumea lui..la un moment dat el a întrebat, și el și-a răspuns ?

          0
          0
          1. Daca tu faci asa sa stii ca nu toti fac la fel???Dar daca iti place sa crezi , nu ma deranjeaza, important e sa fii fericit!

            0
            0
  11. Hermannstadt bate siugur ce tot atatea vise….noi sa facem puncte cu echipele care se bat la retrogradare asta e important ca pierdem cu Hermannstadt e ceva normal in ce situatie suntem noi acuma

    0
    0
  12. La Sibiu nu Pelici este secretul care este un antrenor sub valoarea lui Popa Ionut. Au facut transferuri foarte bune.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button