UTA Academie

Amânare și în Liga Elitelor: UTA Under 17 începe anul cu „șocul” din Cupă, împotriva Craiovei!





Dacă întrecerile seniorilor se reiau la nivel național în weekend, FRF-ul a amânat cu încă o săptămâna startul în competițiile de juniori. Astfel, UTA Under 17 nu se mai deplasează sâmbătă, la Pitești, pentru ultima etapă a turului, ci începe abrupt anul, întâlnind singura echipă ce se află peste ea în clasamentul seriei de Vest a Ligii Elitelor. Partida cu CS U Craiova contează pentru optimile Cupei României și va avea loc miercuri, 14 martie, la Arad. Locația e necunoscută la această dată, ora de începe fiind 14.

Pe undeva, amânarea nu vine tocmai rău pentru „roș-albi”. Până la ora partidei cu oltenii, Sandu Gaica speră să-i recupereze sută la sută pe Merian și Teșădan, care au acuzat probleme de ordin medical în ultimul timp, iar Pașcu și Miculescu, reveniți și ei după o perioadă ceva mai lungă de inactivitate, să câștige câteva antrenamente. „Indiferent cu cine am fi jucat primul meci din acest an obiectivul era același, victoria. De acum știm cu siguranță că începem împotriva Craiovei și ne concentrăm asupra meciului cu ei. Ne-am pregătit bine în această iarnă, sperăm să ne recuperăm și jucătorii cu probleme pentru a ataca în forță toate fronturile”, spune Sandu Gaica, antrenorul puștilor arădeni.

Față de prima parte a sezonului, UTA Under 17 nu mai contează pe Spătaru și Selegean, dar i-a adus pe fundașii Vidican și Szabo, de la Centrul de Excelență Deva și pe mijlocașul Cocriș, de la Oțelul Roșu. Totodată, a avut loc și o schimbare la nivelul băncii tehnice, de unde a dispărut Vasile Sin și a apărut Adrian Ungur.

În altă ordine de idei, juniorii mari ai UTA-ei încep conform programării inițiale partea a doua a sezonului, pe 17 martie, cu o deplasare la Sebeș Alba. Elevii lui Bogoșel, Petcuț și Țamboi sunt lideri în seria a 8-a la „republicani”, dar au încheiat conturile cu actuala ediție a Cupei României.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button